Η Μαρία Μπριλάκη στη Βουλή των Εφήβων!

Ολοκληρώθηκε η ανάδειξη των 300 «εφήβων βουλευτών» που θα συμμετάσχουν από 2 έως 6 Ιουλίου 2018 στις εργασίες της ΚΓ΄ Συνόδου της Βουλής των Εφήβων, ύστερα από ηλεκτρονική κλήρωση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 18/4/2018 στον εκθεσιακό χώρο του Ιδρύματος της Βουλής των Ελλήνων.

Η Μαρία Μπριλάκη από την Α’ Λυκείου θα εκπροσωπήσει το σχολείο μας! Ο Σύλλογος των καθηγητών του ΓΕΛ Καρέα συγχαίρει τη Μαρία για την επιτυχία της!

Συνολικά φέτος έλαβαν μέρος στο πρόγραμμα 18.708 μαθητές και μαθήτριες, από 910 σχολεία (844 σχολεία από την Ελλάδα, 54 από την Κύπρο, 12 ελληνικά σχολεία του εξωτερικού).

Το εκπαιδευτικό αυτό πρόγραμμα του Ιδρύματος της Βουλής οργανώνεται για 23η χρονιά και έχει ως θέμα «Ένα σχολείο να μας χωράει: κάνουμε like στη διαφορά», θέμα το οποίο συνδιαμορφώθηκε με μαθητές και μαθήτριες που συμμετείχαν στο πρόγραμμα, συμπυκνώνοντας τους προβληματισμούς τους γύρω από το ζήτημα της αποδοχής της διαφορετικότητας, τις διαστάσεις και τις εκφράσεις της, καθώς και τα όρια αποδοχής του «διαφορετικού».