Δελτίο Τύπου – Εκδήλωση στο σχολείο μας με θέμα «Διαφυλικές σχέσεις – Σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα»

δ1Στo πλαίσιo των Προγραμμάτων Αγωγής Υγείας, που πραγματοποιούνται στο σχολικό συγκρότημα του Γυμνασίου – Λυκείου Καμπάνη, οργανώθηκε εκδήλωση με θέμα «Διαφυλικές σχέσεις – Σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα», την οποία παρακολούθησαν οι μαθητές και οι μαθήτριες της Γ’ Γυμνασίου και του Λυκείου Καμπάνη.

Ομιλήτρια στην εκδήλωση ήταν η κα Τσεμπέρη, Σύμβουλος οικογενειακού προγραμματισμού. Οι μαθητές και οι μαθήτριες παρακολούθησαν με προσοχή την απολύτως κατανοητή, ενημερωτική και επιστημονικά τεκμηριωμένη ομιλία της κας Τσεμπέρη, καταδεικνύοντας τη σοβαρότητα του θέματος. Στη συνέχεια έθεσαν τα ερωτήματα που τους απασχολούν και πήραν ειλικρινείς και σοβαρές απαντήσεις.

d2

Το Γυμνάσιο – Λύκειο Καμπάνη εκφράζοντας ευχαριστίες στην κα Τσεμπέρη, θεωρεί πως η συγκεκριμένη εκδήλωση ήταν απόλυτα επιτυχημένη, αφού κράτησε το ενδιαφέρον των μαθητών – μαθητριών σε όλη τη διάρκειά της. Τέτοιου είδους εκδηλώσεις προάγουν την αγωγή υγείας και θεωρούνται απαραίτητες καθώς προσφέρουν και κοινωνικές γνώσεις, εφόδια στη ζωή των νέων ανθρώπων.

Κατηγορίες: Δελτία Τύπου, Εκδηλώσεις, Λύκειο Καμπάνη. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Ένα σχόλιο στο Δελτίο Τύπου – Εκδήλωση στο σχολείο μας με θέμα «Διαφυλικές σχέσεις – Σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα»

  1. Πραγματικά η εκδήλωση ήταν άκρως ενημερωτική και ενδιαφέρουσα. Μου εκανε εντύπωση το πόσο τα παιδιά παρακολούθησαν με ευλαβική ησυχία και έκαναν ενδιαφέρουσες ερωτήσεις.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *