Λήγει η προσθεσμία Αίτησης-Δήλωσης Πανελλαδικών Εξετάσεων 2020

ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΕΥΡΩΠΟΥ                                                                                                                    ΕΥΡΩΠΟΣ 7/4/2020

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

     Σας ενημερώνουμε ότι στις 9/4/2020, ημέρα Πέμπτη λήγει η προθεσμία υποβολής Αίτησης Δήλωσης των υποψηφίων (τελειόφοιτων μαθητών και αποφοίτων) για συμμετοχή στις Πανελλαδικές Εξετάσεις.

    Όλοι οι υποψήφιοι που υπέβαλαν μέχρι σήμερα Αίτηση-Δήλωση στο σχολείο μας πρέπει να έλαβαν το αντίγραφο της αίτησης δήλωσης όπως την καταχωρήσαμε στο πληροφοριακό σύστημα myschool με email από το σχολείο. Στο email αυτό που έλαβαν υπήρχε συνημμένο ένα αρχείο με το επίθετό τους το οποίο έλεγξαν για την ορθότητα των στοιχείων που καταχωρήσαμε στο σύστημα βάσει της αρχικής τους Αίτησης Δήλωσης και μας απάντησαν ότι τα στοιχεία είναι σωστά. Εφόσον έγινε η παραπάνω διαδικασία σημαίνει ότι έχει υποβληθεί η Αίτησή τους στο σύστημα αντίγραφο της οποίας θα εκτυπωθεί και θα υπογραφεί από τους υποψηφίους όταν ανοίξουν τα σχολεία.

    Αν υπάρχει κάποιος μαθητής ή απόφοιτος ο οποίος μας έστειλε αρχικά αίτηση και δεν ακολούθησε η παραπάνω διαδικασία παρακαλούμε να επικοινωνήσει μαζί μας με emai και αν δεν απαντήσουμε άμεσα να τηλεφωνήσει στο τηλέφωνο του σχολείου εργάσιμες ώρες.

    Διευκρίνηση, για τους απόφοιτους που δίνουν με το νέο σύστημα ήδη έχουν αντιληφθεί ότι στην Αιτηση-Δήλωση που καταχωρήσαμε στο σύστημα και τους αποστείλαμε αντίγραφο δεν αναγράφεται πουθενά ‘ΝΕΟ ΣΥΣΤΗΜΑ”. Αυτό όμως δεν πρέπει να τους προβληματίζει διότι όπως έχουν διαπιστώσει δήλωσαν μόνο τέσσερα μαθήματα χωρίς να έχουν δικαίωμα πέμπτου, που σημαίνει ανοίγουν μόνο ένα επιστημονικό πεδίο και επιπλέον, στην αίτηση-δήλωση υπάρχουν τέσσερις ομάδες προσανατολισμού και όχι τρεις που υπήρχαν παλαιότερα. Από τα παραπάνω προκύπτει ότι έκαναν Αίτηση-Δήλωση με το Νέο Σύστημα.

    Τέλος να τονίσουμε ότι μετά την παρέλευση της προθεσμίας καμία αλλαγή δεν θα μπορεί να πραγματοποιηθεί στην Αίτηση – Δήλωση, που σημαίνει ότι αν κάποιοι υποψήφιοι θέλουν να προσθέσουν ή να αλλάξουν κάτι θα πρέπει να το κάνουν μέχρι τις 9/4/2020.

ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση