Θα γίνει ανακατεύθυνση στη νέα μας σελίδα σε

seconds

Πενθήμερη εκδρομή της Γ’ Λυκείου

Η Γ’ τάξη του σχολείου μας πραγματοποίησε την πενθήμερη εκδρομή της στη Θεσσαλονίκη κατά το διάστημα 5 εως 9 Φεβρουαρίου 2018. Η εκδρομή μας περιελάμβανε εκπαιδευτικές επισκέψεις-ξεναγήσεις σε μουσεία και μνημεία ιστορικού ενδιαφέροντος καθώς και ελεύθερο χρόνο για περιήγηση στην πόλη. Το πρόγραμμα των επισκέψεων-ξεναγήσεων ήταν το ακόλουθο:

1η ΜΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 5/2/2018

Ώρα 8:00: Αναχώρηση από Ευηνοχώρι για Θεσσαλονίκη δια μέσου Ιονίας οδού με ενδιάμεση στάση στα Ιωάννινα. Άφιξη το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. 

2η ΜΕΡΑ ΤΡΙΤΗ 6/2/2018

Επίσκεψη στο Ησυχαστήριο του Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου στη Σουρωτή Χαλκιδικής και προσκύνημα στον τάφο του Αγίου Παϊσίου. Επιστροφή στη Θεσσαλονίκη. Ελεύθερος χρόνος. .

3η ΜΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 7/2/2018

Επίσκεψη στον ιερό ναό του Αγίου Γεωργίου (Ροτόντα) και στο Μουσείο Μακεδονικού Αγώνα.  Το απόγευμα περιήγηση στην πόλη και στα θρησκευτικά και ιστορικά της μνημεία. Επίσκεψη και ξενάγηση στον ιερό ναό του Αγίου Δημητρίου.

4η ΜΕΡΑ ΠΕΜΠΤΗ 8/2/2018

Επίσκεψη και ξενάγηση στο Βυζαντινό και στο Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης. Περιήγηση στην πόλη. Ελεύθερος χρόνος.

5η ΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9/2/2018

Επίσκεψη στη Βεργίνα και ξενάγηση στον Αρχαιολογικό χώρο. Επιστροφή στο Ευηνοχώρι με ενδιάμεση στάση στο Μέτσοβο. Άφιξη στο Ευηνοχώρι στις 9.00 μ.μ.

 

 

Άνοιγμα μενού
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση