Ενημέρωση για την Β’ Λυκείου

Τηλ: fax:  2229064200 ,  Email:  lykeretr@sch.gr

Προς  τους μαθητές και μαθήτριες της  Β΄ τάξης του σχολείου μας . Tην Δευτέρα 18 Μαΐου  αρχίζει εκ νέου η λειτουργία της τάξης.  Σύμφωνα με τις οδηγίες  του υπουργείου ,   ενημερώνουμε για τα παρακάτω:

  1. Οι μαθητές κάθε τμήματος χωρίζονται σε δύο υπό-κατηγορίες τμημάτων Α και Β.  Συγκεκριμένα: Β1Α,  Β2Α και Β1Β, Β2Β

  1. Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα μαθημάτων παραμένει ως έχει και καλούνται οι μαθητές και μαθήτριες που ανήκουν στα τμήματα Β1Α και Β2Α να παρακολουθούν μαθήματα την Δευτέρα 18 , Τετάρτη 20 , Παρασκευή 22  και  όσοι ανήκουν στα τμήματα Β1Β και Β2Β την Τρίτη 19, Πέμπτη 21 ,  Μαΐου.  Αντίστοιχα την  επόμενη εβδομάδα   (25/5 μέχρι 29/5) τα τμήματα   Β1Α και Β2Α  θα προσέρχονται Τρίτη και Πέμπτη και τα  τμήματα  Β1Β  και Β2Β   την Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή αντίστοιχα.  Το εναλλασσόμενο αυτό πρόγραμμα μαθημάτων θα ισχύσει μέχρι και την λήξη των μαθημάτων .

  1. Καλούνται οι μαθητές  και μαθήτριες της Β’  Λυκείου,  οι οποίοι  για λόγους που ορίζονται από το υπουργείο  ( ευπαθείς ομάδες κλπ )  δεν θα παρακολουθήσουν τα μαθήματα στο υπόλοιπο του σχολικού  έτους,  να υπογράψουν και να προσκομίσουν  ( προτείνεται με email ή fax) στο σχολείο μας   σχετική υπεύθυνη δήλωση ώστε να μην υπολογισθούν οι απουσίες που θα καταγραφούν το επόμενο διάστημα.  Την υπεύθυνη δήλωση συντάσσει ο  κηδεμόνας και  στις δηλώσεις αυτές θα αναφέρεται  το όνομα και η τάξη του μαθητή/ μαθήτριας και η  σχετική περίπτωση  η οποία  συντρέχει:  «το τέκνο μου ανήκει σε ομάδα αυξημένου κινδύνου για νόσηση από COVID-19» ή «έχω άτομο στο οικογενειακό μου περιβάλλον που ανήκει σε ομάδα αυξημένου κινδύνου για νόσηση από COVID-19 ή ήδη νοσεί».

  2.  Υπόδειγμα δήλωσης  ypeythini-dilosi      ή στη διεύθυνση  gov.gr 

  3. Σύμφωνα με τις οδηγίες του υπουργείου στα σχολεία δεν θα λειτουργούν τα κυλικεία.

 

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση