Ευρωπαϊκή Ετικέτα Ποιότητας
Ευρωπαϊκή Ετικέτα Ποιότητας

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι το σχολείο μας βραβεύτηκε με εθνική και ευρωπαϊκή ετικέτα ποιότητας για το eTwinning έργο που υλοποίησε κατά το σχολικό έτσος 2012 -2013.

Παραθέτουμε απόσπασμα από το μήνυμα που λάβαμε από την ευρωπαική επιτροπή αξιολόγησης των έργων (eTwinning team): “Συγχαρητήρια! Το σχολείο σας βραβεύθηκε με την Ευρωπαϊκή Ετικέτα Ποιότητας για την τελειότητα της εργασίας σας στο έργο eTwinning “LET’S BE TOGETHER-Three generations in our family“. Αυτό σημαίνει πως η εργασία σας, η εργασία των μαθητών και του σχολείου σας έχει αναγνωριστεί στο  υψηλότερο Ευρωπαϊκό επίπεδο. Σαν αποτέλεσμα, θα λάβετε ένα πιστοποιητικό το οποίο μπορείτε να επισυνάψετε στην ιστοσελίδα σας και να το εκθέσετε σε μία περίοπτη θέση στο σχολείο σας. Επίσης, το έργο σας θα εμφανιστεί σε έναν ειδικό χώρο της Ευρωπαϊκής Διαδικτυακής Πύλης στο www.etwinning.net. Για μία ακόμη φορά, συγχαρητήρια για αυτό το μοναδικό επίτευγμα….”

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές που συμμετείχαν και στους εκπαιδευτικούς Θεμελή Ιωάννη – ΠΕ06 και Τσιάμη Φωτεινή – ΠΕ19 που καθοδήγησαν και συντόνισαν την υλοποίηση του έργου. Σε εκδήλωση που θα διοργανώσει το σχολείο μας θα γίνει σύντομη παρουσίαση του έργου και απονομή σχετικών βεβαιώσεων διάκρισης στους συμμετέχοντες μαθητές.