Την Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2025, η Ιερά Μητρόπολη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως τίμησε με ιδιαίτερη λαμπρότητα και πνευματική κατάνυξη τη Σύναξη πάντων των εν Νεαπολεί Αγίων Μαρτύρων, του Αγίου Γεωργίου του Νεαπολίτου, του Αγίου Θεοχάρη του Νεαπολίτου, του Αγίου Αθανασίου του Κουλακιώτου και του Αγίου Ακακίου του Ασβεστοχωρίτου.
Στην ιερή αυτή πανήγυρη, που τελέστηκε στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Γεωργίου Νεαπόλεως, συμμετείχε με σεβασμό και ευλάβεια αντιπροσωπεία μαθητών και μαθητριών του σχολείου μας, συνοδευόμενη από τη Διευθύντρια, κα. Ευδοκία Γιαννάτη, καθώς και από πλήθος εκπαιδευτικών.
Η παρουσία τους στη Θεία Λειτουργία και στη λιτάνευση των ιερών λειψάνων των Αγίων αποτέλεσε μια ξεχωριστή πνευματική εμπειρία, γεμάτη συγκίνηση, πίστη και ευγνωμοσύνη προς τους τοπικούς Αγίους που σφράγισαν με τη ζωή και το μαρτύριό τους την ιστορία της Νεαπόλεως.




