Ειδικό Γυμνάσιο-Λύκειο Αθήνας

Ο ιστότοπος του Ειδικού Σχολείου

Το Ειδικό Γυμνάσιο και Λύκειο Αθηνών στο πρόγραμμα: «Το Θέατρο στο Νέο Σχολείο»

Ιαν 201925

Το σχολείο μας είναι ένα από τα είκοσι (20) σχολεία που επιλέχθηκαν να συμμετάσχουν στο Πρόγραμμα «Το Θέατρο στο Νέο Σχολείο» του Εθνικού Θεάτρου για το σχολικό έτος 2018-19: https://www.n-t.gr/el/youngstage/actions

Ακολουθεί η ανακοίνωση του Εθνικού Θεάτρου.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

 Σε συνέχεια της εγκυκλίου με στοιχεία ΥΠΠΕΘ/184239/Δ7/31-10-2018, το Εθνικό Θέατρο  ευχαριστεί τα 119 σχολεία και τους εκπροσώπους τους για την συμμετοχή τους στη διαδικασία επιλογής και ανακοινώνει τις 20 Σχολικές Μονάδες των 8 Περιφερειών που επιλέχθηκαν να συμμετάσχουν στο Πρόγραμμα «ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΧΟΛΕΙΟ» στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση 2014-2020» (ΕΣΠΑ) για τη σχολική χρονιά 2018 – 2019.

Σημειώνουμε ότι η  συνέχιση του Προγράμματος  για τις επόμενες δύο σχολικές χρονιές θα δώσει νέες ευκαιρίες καθώς και τη δυνατότητα στις Σχολικές Μονάδες που συμμετείχαν φέτος στη διαδικασία επιλογής να ανανεώσουν το ενδιαφέρον τους σε επόμενες προσκλήσεις.

 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

ΣΧΟΛΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ

ΑΤΤΙΚΗ

ΕΙΔΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ – ΛΥΚΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

27ο  ΓΕΛ ΑΘΗΝΩΝ 1

4ο ΓΕΛ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ

ΕΙΔΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ

ΓΕΛ ΜΑΝΔΡΑΣ

1ο ΓΕΛ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ

ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ

ΓΕΛ ΙΤΕΑΣ

5ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΧΑΛΚΙΔΑΣ

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΕΡΕΤΡΙΑΣ

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

1ο ΕΣΠΕΡΙΝΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΠΑΤΡΑΣ

19o ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΠΑΤΡΑΣ

ΓΕΛ ΖΑΧΑΡΩΣ

2ο ΓΕΛ ΑΙΓΙΟΥ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

1ο ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΝΕΑΠΟΛΗΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΛΥΚΕΙΑΚΕΣ ΤΑΞΕΙΣ ΣΚΡΙΠΕΡΟΥ

ΝΟΤΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

ΕΝΕΕΓΥΛ ΣΥΡΟΥ

ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

ΓΕΛ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ

ΚΡΗΤΗ

3ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ

ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΒΑΜΟΥ

 

από κάτω από: ΕΟΡΤΕΣ - ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ, Σχολικό έτος 2018-2019| | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Το Ειδικό Γυμνάσιο και Λύκειο Αθηνών στο πρόγραμμα: «Το Θέατρο στο Νέο Σχολείο»    

Τα σχόλια είναι κλειστά.

30 χρόνια ει-δικές μας ζωές 1987-2017

Ο χρόνος δεν είναι μόνο αριθμός που μετρά το διάνυσμα ανάμεσα σε δύο σημεία, το παρελθόν και το παρόν, είναι το περιεχόμενο που αφήνει το ει-δικό του βάρος στις ζωές των ανθρώπων. 30 χρόνια πέρασαν από την πρώτη μέρα λειτουργίας του Ειδικού Σχολείου- Γυμνασίου και Λυκείου στην Ηλιούπολη-και οι μαθητές μας, νέοι και παλαιοί απόφοιτοι, εκφράζουν τα βιώματα, τις εμπειρίες και το αποτύπωμα που άφησε το σχολείο αυτό στις ει- δικές τους ζωές. Σας περιμένουμε όλους στη μεγάλη μας εκδήλωση που θα γίνει στον χώρο του σχολείου μας, θα ακολουθήσει συναυλία με γνωστούς καλλιτέχνες. Πληροφορίες :2109935714

Kατηγορίες

Ιστορικό

Σαν σήμερα

23/4: Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου
Στις 23 Απριλίου 1616 έφυγαν από την ζωή δύο μεγάλα ονόματα των γραμμάτων: ο ισπανός συγγραφέας του «Δον Κιχώτη» Μιγκέλ Ντε Θερβάντες και ο άγγλος δραματουργός Γουίλιαμ Σαίξπηρ. Με αφορμή το διπλό αυτό γεγονός, η UNESCO έχει καθιερώσει την 23η Απριλίου ως την Παγκόσμια Ημέρα του Βιβλίου.
   - Σχετικές αναρτήσεις

Πιστοποιημένο μέλος του διεθνούς δικτύου σχολείων School Wellness τα οποία προστατεύουν την υγεία των μαθητών

European Radio Logo


Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων