Feed
Άρθρα
Σχόλια
πανελλαδικές
  1. Κάθε μέρα πρέπει να προσέρχεσαι στο εξεταστικό κέντρο τουλάχιστον μισή ώρα πριν την έναρξη των εξετάσεων και να ακολουθείς τις οδηγίες. Να έχεις πάντα μαζί σου το δελτίο εξεταζομένου (καρτελάκι) και αν θέλεις ένα μπουκαλάκι νερό ή αναψυκτικό.
  1. Κατά την είσοδό σου στην αίθουσα πρέπει να παραδώσεις το κινητό σου τηλέφωνο. Αν έχεις πάνω σου κινητό τηλέφωνο, ακόμα και αν δεν λειτουργεί, υπάρχει επαρκής λόγος για να μηδενιστεί το γραπτό σου. Το ίδιο ισχύει και για τα ηλεκτρονικά ρολόγια νέας τεχνολογίας (smartwatch). Επίσης , σου υπενθυμίζουμε ότι δεν επιτρέπεται να έχεις μαζί σου βιβλία, σημειώσεις, διορθωτικό υγρό, υπολογιστικές μηχανές, ηλεκτρονικά μέσα μετάδοσης πληροφοριών και επικοινωνίας κλπ. Επιτρέπεται μόνο μπλε ή μαύρο στυλό διαρκείας (που δεν σβήνει με γόμα). Σε αντίθετη περίπτωση, οι επιτηρητές με την επιτροπή των εξετάσεων θα σε απομακρύνουν από την αίθουσα και θα μηδενιστεί το γραπτό σου, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.
  1. Πριν πάρεις τα θέματα, πρέπει με προσοχή να αναγράψεις τα ατομικά σου στοιχεία στην ειδική θέση και το εξεταζόμενο μάθημα στο εξώφυλλο. Βεβαιώσου ότι πήρες τα θέματα που πρέπει ( Ημερήσιου ή Εσπερινού Λυκείου και το σωστό μάθημα).
  1. ΠΡΟΣΕΞΕ να μην γράψεις κατά λάθος πουθενά στις απαντήσεις το όνομά σου, γιατί δημιουργείται πρόβλημα στη βαθμολόγηση.
  1. ΜΗΝ ΔΙΠΛΩΝΕΙΣ τα εξώφυλλα του τετραδίου σου, για να μην τσαλακώνονται και για να μην δημιουργείται πρόβλημα κατά τη μηχανογραφική επεξεργασία του τετραδίου. Πρόσεξε να μην σκίσεις, λερώσεις ή μουντζουρώσεις υπερβολικά το τετράδιό σου, γιατί κάτι τέτοιο θα δημιουργήσει προβλήματα στη βαθμολόγηση. Επίσης προσπάθησε να μην «ξοδεύεις» άσκοπα τις σελίδες του τετραδίου, καθώς δεν επιτρέπεται δεύτερο τετράδιο, αφού ένα τετράδιο αρκεί για τις απαντήσεις.
  1. Γράψε όλες τις απαντήσεις σου με στυλό διαρκείας ίδιου χρώματος, μπλε ή μαύρο, ανεξίτηλης μελάνης. Μολύβι ΔΕΝ μπορείς να χρησιμοποιήσεις, παρά ΜΟΝΟ αν το ζητάει η εκφώνηση.
  1. Τις τελευταίες σελίδες μπορείς να τις χρησιμοποιήσεις για πρόχειρο. Γράψε πάνω-πάνω, σε όσες σελίδες θα χρησιμοποιήσεις ως πρόχειρο, τη λέξη ΠΡΟΧΕΙΡΟ και χρησιμοποίησέ τις ανάλογα. Οτιδήποτε γράψεις στο ΠΡΟΧΕΙΡΟ δεν θα βαθμολογηθεί.
  1. Αν χρειαστείς τουαλέτα, θα συνοδευτείς από κάποιον επιτηρητή. Πάντως, ας γίνει προσπάθεια, να μην διαταράσσεται συχνά η ησυχία και η συγκέντρωση των συμμαθητών σου.
  1. Χρησιμοποίησε το χρόνο με οικονομία. Έχεις ΤΡΕΙΣ ΩΡΕΣ για να ολοκληρώσεις τις απαντήσεις σου και να παραδώσεις το γραπτό σου. Ακολούθησε πιστά τις συστάσεις των επιτηρητών, οι οποίοι θα ενημερώνουν την αίθουσα για τον χρόνο που απομένει. Δεν επιτρέπεται να συνεχίσεις να γράφεις μετά την παρέλευση των 3 ωρών.
  1. Δεν μπορείς να αποχωρήσεις από την αίθουσα, πριν το χρόνο της δυνατής αποχώρησης, ο οποίος αναγράφεται στην τελευταία σελίδα των θεμάτων.

Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΣΟΥ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων