Feed
Άρθρα
Σχόλια

ΩΡΕΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ ΤΟ ΠΡΩΙ

της Παρασκευής 07-06-2019

ΟΔΗΓΙΕΣ

  1. Να έχεις μαζί σου 2 στυλό ΜΟΝΟ ανεξίτηλης μελάνης (μαύρο ή μπλέ), , μολύβι, γομολάστιχα, γεωμετρικά όργανα και μπουκαλάκι με νερό ή αναψυκτικό.
  2. ΤΟ ΜΟΛΥΒΙ γενικά ΔΕΝ επιτρέπεται στις απαντήσεις, παρά ΜΟΝΟ αν το διευκρινίζουν οι οδηγίες των θεμάτων.
  3. Γίνεστε δεκτοί στις εξετάσεις με βασικό αποδεικτικό στοιχείο το Δελτίο εξεταζομένου και δεν είναι απαραίτητο να έχετε άλλο αποδεικτικό στοιχείο (ταυτότητα ή διαβατήριο).
  4. κατά την είσοδό σου στην αίθουσα εξέτασης δεν επιτρέπεται να έχεις μαζί σου βιβλία, σημειώσεις, κινητά τηλέφωνα (ακόμα` και αν τα έχεις απενεργοποιήσει), διορθωτικό υγρό, υπολογιστικές μηχανές, ηλεκτρονικά μέσα μετάδοσης πληροφοριών, άλλα αντικείμενα ή οτιδήποτε θα μπορούσε να θεωρηθεί ότι δολιεύεται τις εξετάσεις
  5. Σε περίπτωση κατά την οποία, κατά την προσέλευσή σου στο Εξεταστικό Κέντρο, φέρεις μαζί σου κινητό τηλέφωνο, θα το παραδίδεις στον Πρόεδρο της Λυκειακής Επιτροπής, ο οποίος θα το φυλάσσει σε ειδικό χώρο. Μετά τη λήξη της εξέτασης, θα παραλαμβάνεις το κινητό σου και θα αποχωρείς.
  6. Πριν την είσοδο στην αίθουσα παραδίδεις το κινητό σου: η κατοχή κινητού (έστω και απενεργοποιημένου) μέσα στην αίθουσα συνιστά επαρκή λόγο μηδενισμού σου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων