Feed
Άρθρα
Σχόλια
IMG_20180619_205802_455

Το απόγευμα της Τρίτης 19 Ιουνίου 2018 και για τρίτη συνεχόμενη χρονιά πραγματοποιήθηκε η “τελετή λήξης” του σχολικού έτους 2017-2018 στον προαύλιο χώρο του σχολείου μας.
Η εκδήλωση άρχισε με την παρουσίαση τριών πειραμάτων από τα παιδιά του γυμνασίου με θέμα το χρώμα υπό τις καθοδηγήσεις των υπεύθυνων καθηγητριών αφήνοντας άφωνους όλους του παρευρισκομένους.
Στην συνέχεια παρουσιάστηκε στο κοινό, μικρό δρώμενο-θεατρικό με θέμα τις μαύρες τρύπες και τα χρώματα προσπαθώντας με απλό τρόπο να μα εξηγήσουν την θεωρεία γύρω από αυτές. Στο μικρό θεατρικό πρωταγονίστησε ο μαθητής της πρώτης Λυκείου Θανάσης Λιάνος από το Πραιτώρι Ελασσόνας και μαθήτριες από το γυμνάσιο Δομενίκου κάνοντας τον καθένα να “ξεκαρδιστεί” καθώς το μικρό αυτό θεατρικό ήταν μία μικρή κωμωδία.
Το κύριο μέρος της εκδήλωσης ήταν το θεατρικό που ακολούθησε.

Τα παιδιά του Γυμνασίου παρουσίασαν με απόλυτη επιτυχία το θεατρικό έργο “Αρχοντοχωριάτης” σε διασκευή του Γιάννη Κατζόπουλου το όποιο και αυτό με τη σειρά εντυπωσίασε και απέσπασε το πιο δυνατό χειροκρότημα των θεατών. Την οργάνωση του θεατρικού ανέλαβαν οι καθηγήτριες Νασίκα Ελευθερία και Αντωνιάδου Βέρα.
Στην συνέχεια ακολούθησε γλέντι στον προαύλιο χώρο του σχολείου με ζωντανή ορχήστρα το οποίο οργανώθηκε από τον Σύλλογο Γονέων και κηδεμόνων. Να τονίσουμε πως όλα τα έξοδα της βραδιάς(ποτά,φαγητά) ήταν προσφορά χορηγών από την γύρω περιοχή.
Στις ομιλίες τους ο πρόεδρος του συλλόγου κ.Παπαθανασίου Απόστολος και ο διευθυντής του Γυμνασίου Δομενίκου κ. Κουκούλης Γιώργος ευχαρίστησαν τον κόσμο που βρέθηκε και στήριξε την εκδήλωση η οποία πραγματοποιείται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά και έχει γίνει θεσμός ενώ δεν παρέλειψαν να ευχηθούν σε όλους Καλό Καλοκαίρι.

 

 

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο πρόεδρος της σχολικής επιτροπή του Δήμου Ελασσόνας κ.Τσουκαρέλας  Νικόλαος όλα τα μέλη του Συλλόγου Γονέων και κηδεμόνων, ο διευθυντής του ΓΕΛ Δομενίκου κ.Φανίκος Αστέριος, η πλειοψηφία των καθηγητών και μαθητών καθώς και γονείς.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Καραγιάννης Βασίλης μαθητής  Β’ τάξης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων