Γενικό Λύκειο Λυγουριού

Καθηγητές

Ανακοινώσεις

Τελευταία Νέα

Αρχείο

Ετικέτες

Ιούλιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Kατηγορίες

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΠΕΝΘΗΜΕΡΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ-ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ

ΠΡΑΞΗ 4η/27-2-20
Θέμα. « Αξιολόγηση προσφορών για την πενθήμερη εκπαιδευτική εκδρομή –μετακίνηση στην Κρήτη, από Κυριακή 29-03-2020 έως Σάββατο 04-04-2020»
Στο Λυγουριό και στο γραφείο της Δ/ντριας του Γενικού Λυκείου Λυγουριού, σήμερα Πέμπτη 27/02/20 και ώρα 12.00 μ.μ. συνήλθε σε κλειστή συνεδρίαση η συγκροτηθείς με την υπ΄ αριθμ. 3η /12-02-2020 απόφαση της Δ/ντριας του σχολείου , επιτροπή αξιολόγησης των προσφορών για την πολυήμερη εκπαιδευτική -μετακίνηση εκδρομή της τρίτης (Γ’) Λυκείου του σχολείου μας στην Κρήτη από Κυριακή 29-03-2020 έως Σάββατο 04-04-2020, σύμφωνα με το αρ. Πράξη 39η /12-02-2020 πρόγραμμα του συλλόγου διδασκόντων .Στη συνεδρίαση ήταν παρόντα τα μέλη της επιτροπής με δικαίωμα μιας ψήφου. Μετά τη διαπίστωση της απαρτίας, η επιτροπή αφού έλαβε υπόψη
α) την με αρ. πρωτ. 20883/ΓΔ4/12-2-2020 Υπουργική Απόφαση με θέμα «Εκδρομές – Εκπαιδευτικές επισκέψεις και μετακινήσεις μαθητών/τριών Δημόσιων και Ιδιωτικών σχολείων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης εντός και εκτός της χώρας».
β) την με αρ. πρωτ. 510/19-02-2020 πρόσκληση ενδιαφέροντος,
παρέλαβε από την Δ/ντρια έξι (6) προσφορές και αφού διαπίστωσε ότι οι φάκελοι ήταν σφραγισμένοι , πρωτοκολλημένοι με ημερομηνία και ώρα παραλαβής , προχώρησε στον λεπτομερή έλεγχο των δικαιολογητικών- προσφορών.
1. Γραφείο Γενικού τουρισμού «Connection». To γραφείο έστειλε τα δικαιολογητικά και με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και την προσφορά σε κλειδωμένο αρχείο ώστε να θεωρείται κλειστή, όπου θα έδινε τον κωδικό κατά την αποσφράγιση των προσφορών. Η ηλεκτρονική αποστολή έγινε στις 24-02-2020 και ώρα 12.05 π.μ.. Επίσης το γραφείο έστειλε τα δικαιολογητικά και την προσφορά σε σφραγισμένο φάκελο εμπρόθεσμα με αρ. πρωτ. 525/27-2-20 και ώρα 10.10 π.μ . Μετά τον λεπτομερή έλεγχο των κατατιθεμένων εγγράφων , διαπιστώθηκε ότι ο φάκελος δεν πληρούσε όλους τους όρους της πρόσκλησης ενδιαφέροντος. Συγκεκριμένα υπήρχε διαφοροποίηση ως προς την μετάβαση που περιλάμβανε άφιξη από Πειραιά Χανιά και όχι Ηράκλειο όπως ήταν στην πρόσκληση ενδιαφέροντος. Επιπλέον η προσφορά ανέφερε τρεις διανυκτερεύσεις και όχι τέσσερις όπως ήταν στην πρόσκληση ενδιαφέροντος. Η επιτροπή δεν προχώρησε στην εξέταση επιλογής των ξενοδοχείων.
2. Γραφείο Zorpidis Tours &
3. IQ Hollidays . Σε κοινό φάκελο ταχυμεταφοράς ACS δυο εσώκλειστες προσφορές σε σφραγισμένους φάκελους εμπρόθεσμα με αρ. πρωτ. 519/26-2-2020 και ώρα 10.10 π.μ.. Μετά τον λεπτομερή έλεγχο των κατατιθεμένων εγγράφων , του Γραφείου Zorpidis Tours διαπιστώθηκε ότι ο φάκελος δεν πληρούσε όλους τους όρους της πρόσκλησης ενδιαφέροντος. Συγκεκριμένα υπήρχε διαφοροποίηση ως προς την μετάβαση που περιλάμβανε από Πειραιά- Ηράκλειο- Ηράκλειο -Πειραιά και όχι από Χανιά –Πειραιά όπως ήταν στην πρόσκληση ενδιαφέροντος. Επιπλέον η προσφορά ανέφερε τρεις διανυκτερεύσεις και όχι τέσσερις όπως ήταν στην πρόσκληση ενδιαφέροντος. Η επιτροπή δεν προχώρησε στην εξέταση επιλογής των ξενοδοχείων. Όσο αναφορά το IQ Hollidays μετά την αποσφράγιση του φακέλου και τον λεπτομερή έλεγχο των κατατιθεμένων εγγράφων , η επιτροπή διαπίστωσε ότι ο φάκελος περιείχε όλα τα δικαιολογητικά που ζητήθηκαν. Η δε οικονομική προσφορά ήταν ως εξής: Ξενοδοχείο CRETAN ROYAL HOTEL 4 αστέρων με κόστος ανά μαθητή 258 ευρώ και συνολικό κόστος 9.804 ευρώ.
4. Online Hollidays.gr. Tο γραφείο έστειλε τα δικαιολογητικά και την προσφορά σε σφραγισμένο φάκελο εμπρόθεσμα με αρ. πρωτ.520/26-02-20 . Μετά την αποσφράγιση του φακέλου και τον λεπτομερή έλεγχο των κατατιθεμένων εγγράφων , η επιτροπή διαπίστωσε ότι ο φάκελος περιείχε όλα τα δικαιολογητικά που ζητήθηκαν, η δε οικονομική προσφορά ήταν ως εξής: Ξενοδοχείο Galini sea view resort 5 αστέρων με κόστος ανά μαθητή 218 ευρώ και συνολικό κόστος 8284 ευρώ και Ξενοδοχείο Stelina Royal 5 αστέρων με κόστος ανά μαθητή 228 ευρώ και συνολικό κόστος 8.664 ευρώ.
5. Opsimoulis travel. Tο γραφείο έστειλε τα δικαιολογητικά και την προσφορά σε σφραγισμένο φάκελο εμπρόθεσμα με αρ. πρωτ.523/27-02-20 και ώρα 9:00 πμ. Μετά την αποσφράγιση του φακέλου και τον λεπτομερή έλεγχο των κατατιθεμένων εγγράφων, η επιτροπή διαπίστωσε ότι ο φάκελος περιείχε όλα τα δικαιολογητικά που ζητήθηκαν, η δε οικονομική προσφορά ήταν ως εξής: Ξενοδοχείο Galini sea view Hotel 5 αστέρων με κόστος ανά μαθητή 269,47 ευρώ και συνολικό κόστος 10.240 ευρώ και Ξενοδοχείο Stelina Village 5 αστέρων με κόστος ανά μαθητή 274,47 ευρώ και συνολικό κόστος 10.430 ευρώ.
6. Ζafiris tours. To γραφείο έστειλε τα δικαιολογητικά με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και την προσφορά σε κλειδωμένο αρχείο ώστε να θεωρείται κλειστή, όπου θα έδινε τον κωδικό κατά την αποσφράγιση των προσφορών. Η ηλεκτρονική αποστολή έγινε στις 27-02-2020 και ώρα 10.42 π.μ. Μετά την αποσφράγιση του φακέλου και τον λεπτομερή έλεγχο των κατατιθεμένων εγγράφων , η επιτροπή διαπίστωσε ότι ο φάκελος περιείχε όλα τα δικαιολογητικά που ζητήθηκαν, η δε οικονομική προσφορά ήταν ως εξής: Ξενοδοχείο Galini sea view Hotel 5 αστέρων με κόστος ανά μαθητή 307 ευρώ και συνολικό κόστος 11.666 ευρώ. Η επιτροπή μετά από πρόταση της Διευθύντριας του σχολείου και αφού έλαβε υπόψη την πρόσκληση ενδιαφέροντος και αφού εκτίμησε όλες τις προσφορές, την επιθυμία των μαθητών, του αντιπροσώπου του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων , καθώς και των συνοδών καθηγητών, ομόφωνα

Α π ο φ α σ ί ζ ε ι
Να αναθέσει την μετακίνηση- εκδρομή των μαθητών της Τρίτης (Γ΄) Λυκείου στη Κρήτη από Κυριακή 29-03-2020 έως Σάββατο 04-04-2020 στο γραφείο «Online Hollidays.gr» επειδή μειοδότησε και πληρούσε όλους τους όρους της ανωτέρω πρόσκλησης ενδιαφέροντος με διαμονή στο Ξενοδοχείο Galini sea view resort 5 αστέρων με κόστος ανά μαθητή 218 ευρώ και συνολικό κόστος 8.284 ευρώ. Να συντάξει σύμβαση οργανωμένου ταξιδίου (Ιδιωτικό συμφωνητικό) σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία και τους όρους της πρόσκλησης ενδιαφέροντος που θα υπογραφεί από τους συμβαλλόμενους και εφόσον οι γονείς συγκεντρώσουν το ανωτέρω ποσό.
Για το λόγο αυτό συντάχθηκε η πράξη αυτή και υπογράφεται.

Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ Ο ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΑ ΜΕΛΗ
ΕΛΕΝΗ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΤΣΑΚΑΛΙΑΡΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ Τ.Υ.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ Διδακτικής Επίσκεψης ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ

Το ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΛΥΓΟΥΡΙΟΥ μετά από σχετική απόφαση του Συλλόγου Διδασκόντων θα πραγματοποιήσει ημερήσια Διδακτική Επίσκεψη, στο σχολείου στο οινοποιείο «Κτήμα Σκούρας (Άργος)και στη ποτοποιία «Καρώνης (Ναύπλιο) σύμφωνα με την Υ. Α. 33120/ΓΔ4/6-3-2017 (ΦΕΚ 681/τ.Β’/6-3-2017 (Άρθρο 4) του Υπουργείου Παιδείας.

1. ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΟΡΟΙ ΕΚΔΡΟΜΗΣ
Ημερ/νια : Δευτέρα 24-02-2020
Αριθμός μαθητών: Σαράντα ( 40)
Αριθμός συνοδών Καθηγητών: Τρεις (3))
Μέσον : Λεωφορείο για μεταφορά 43 επιβάτες
Αναχώρηση: 8:15 Επιστροφή: 13:40
Οι οδηγοί θα παραλάβουν το πρόγραμμα από την αρχηγό της εκδρομής και θα το τηρήσουν απαρέγκλιτα.

2. Aσφάλεια: Συνιστάται ασφάλεια μαθητών από επιβίβαση μέχρι αποβίβαση (να προταθούν δύο τιμές, μια με ασφάλιση και μια χωρίς ασφάλιση).
3. Ιδιωτικό συμφωνητικό: σε τρία πρωτότυπα, με αρίθμηση σελίδων, τα οποία θα υπογραφούν από τα δυο μέρη και στη συνέχεια θα θεωρηθούν από ΔΟΥ.
4. Προσφορά και Δικαιολογητικά : να κατατεθούν υποχρεωτικά και εμπρόθεσμα, όπως προαναφέρθηκαν. Η εκπρόθεσμη κατάθεση της προσφοράς, η μη κατάθεση όλων των απαιτούμενων δικαιολογητικών, η παράλειψη αναφοράς του συνολικού κόστους στην προσφορά, επιφέρουν αποκλεισμό από τη διαδικασία αξιολόγησης.
5. Αποδείξεις, θα εκδοθούν οι προβλεπόμενες νόμιμες αποδείξεις για τα ποσά που θα καταβληθούν.

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι, ταξιδιωτικά γραφεία και λοιποί δικαιούχοι, που κατέχουν άδεια λειτουργίας σε ισχύ, αποδέχονται και μπορούν να ανταποκριθούν απολύτως, στους απαράβατους όρους της παρούσης, να καταθέσουν στο Σχολείο, κλειστές , σφραγισμένες προσφορές ,σε επίσημο έντυπο με όλα τα διακριτικά στοιχεία και αριθμούς της επιχείρησης ή του ιδιοκτήτη, όπως είναι καταγεγραμμένοι στα μητρώα του ΕΟΤ, ή του Υπουργείο Μεταφορών. Η προσφορά θα συνοδεύεται από τα δικαιολογητικά που παρακάτω αναφέρονται.
Δικαιολογητικά: Οι προσφορές θα συνοδεύονται από υπεύθυνη δήλωση, ότι οι υποψήφιοι κατέχουν δελτίο ΚΤΕΟ σε ισχύ. Στην υπεύθυνη δήλωση των ταξιδιωτικών γραφείων θα δηλώνεται επιπλέον ότι κατέχουν και ειδικό σήμα σε ισχύ.
Αν υπάρχουν μεταφορικά μέσα μισθωμένα από άλλη επιχείρηση, θα αναφερθούν με δήλωση από τον ανάδοχο τα πλήρη επίσημα στοιχεία του εκμισθωτή, μέχρι την ημερομηνία διεξαγωγής της εκδρομής.

Οικονομικά στοιχεία : Θα περιγράφονται οι οικονομικές απαιτήσεις, για όλες τις υπηρεσίες, αναλυτικά, συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ , το συνολικό κόστος και το αναλογούν κόστος ανά λεωφορείο.
Η μετακίνηση των καθηγητών θα είναι δωρεάν, αυτό θα δηλώνεται στην προσφορά και δεν θα επιβαρύνει τους μαθητές.
Προκαταβολή: Εάν ζητείται, να αναφέρεται το απαιτούμενο ποσό. Να αναφερθούν οι πιθανές οικονομικές απαιτήσεις, αν η εκδρομή αναβληθεί ή ματαιωθεί μετά την υπογραφή του συμφωνητικού.
Αντίγραφο της προσφοράς θα υποβληθεί και σε ηλεκτρονική μορφή σε c.d., στον ίδιο κλειστό φάκελο.

Υποβολή προσφορών μέχρι Τρίτη 18/02/2020 και ώρα 11.30 μμ. Oι φάκελοι, όταν παραληφθούν, θα πρωτοκολληθούν στην εξωτερική τους επιφάνεια και θα αναγραφεί η ώρα παραλαβής.
Η παραλαβή και το άνοιγμα των προσφορών, από την επιτροπή θα γίνει την Τρίτη 18/02/2020 και ώρα 12.30 μμ. παρουσία των ενδιαφερομένων που επιθυμούν να παρίστανται. Στους παριστάμενους υποψήφιους επιδεικνύονται οι φάκελοι για να διαπιστώσουν αν είναι πρωτοκολλημένοι, αν είναι κλειστοί και απαραβίαστοι, αν εμπεριέχουν όλα τα δικαιολογητικά, και ότι είναι συμπληρωμένο το συνολικό κόστος στις προσφορές. Στη συνέχεια οι υποψήφιοι αποχωρούν. Η αξιολόγηση θα γίνει σε κλειστή συνεδρίαση της επιτροπής του Σχολείου, την ίδια ημέρα ή σε άλλη συνεδρίαση.

Ο διαγωνισμός είναι μειοδοτικός και θα κατακυρωθεί υπέρ του μειοδότη, υπό την προϋπόθεση ότι από την προσφορά του θα προκύπτει ότι μπορεί να ανταποκριθεί απολύτως στους όρους της παρούσης και ότι έχει υποβάλει τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.
Οι προσφορές και η πράξη αξιολόγησης και κατάταξης των υποψηφίων (υπογεγραμμένη), θα δημοσιευτούν στην ιστοσελίδα του Σχολείου. https://blogs.sch.gr/lykaskli/
Προφορική ενημέρωση, για τα αποτελέσματα της αξιολόγησης δεν θα γίνει προς τους υποψηφίους. Μετά την δημοσίευση θα δοθεί προθεσμία δυο ημερών (ως Πέμπτη 20/02/20, ώρα 12.30), για υποβολή ενστάσεων για την εγκυρότητα της αξιολόγησης και στη συνέχεια θα δημοσιευτεί η απόφαση και η τελική πράξη ανάθεσης.
Απευθείας ανάθεση: Εάν δεν υποβληθούν τρεις προσφορές, θα δοθεί παράταση μιας ημέρας, αν και πάλι δεν υποβληθούν, θα γίνει απευθείας ανάθεση.

Καμία προφορική διαπραγμάτευση, προ ή μετά την ανάθεση, δεν είναι αποδεκτή, όλα τα αιτήματα διευκρινίσεων, επί της πρόσκλησης, θα υποβάλλονται γραπτώς.
Προφορική αμφισβήτηση των όρων της παρούσης, προειδοποιήσεις για ενστάσεις, προσφυγές ή διασπορά φημών, απόπειρα δυσφήμησης ή επηρεασμού της επιτροπής, μπορεί να προκαλέσουν ζήτημα αποκλεισμού.
Η Διευθύντρια

Ελένη Αγγελοπούλου

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΔΙΔΑΚΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ

Το ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΛΥΓΟΥΡΙΟΥ μετά από σχετική απόφαση του Συλλόγου Διδασκόντων θα πραγματοποιήσει ημερήσια Διδακτική Επίσκεψη, στο Ναύπλιο σύμφωνα με την Υ. Α. 33120/ΓΔ4/6-3-2017 (ΦΕΚ 681/τ.Β’/6-3-2017 Άρθρο 4) του Υπουργείου Παιδείας.

1. ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΟΡΟΙ ΕΚΔΡΟΜΗΣ
Ημερ/νια : Τετάρτη 29-01-2020
Αριθμός μαθητών: ενενήντα πέντε (95)
Αριθμός συνοδών Καθηγητών: δεκαπέντε (15)

Μέσον : Λεωφορεία για μεταφορά 110 επιβατών
Αναχώρηση: 8:15 Επιστροφή: 13:15
Οι οδηγοί θα παραλάβουν το πρόγραμμα από την αρχηγό της εκδρομής και θα το τηρήσουν απαρέγκλιτα.

2. Aσφάλεια: Συνιστάται ασφάλεια μαθητών από επιβίβαση μέχρι αποβίβαση (να προταθούν δύο τιμές, μια με ασφάλιση και μια χωρίς ασφάλιση).
3. Ιδιωτικό συμφωνητικό: σε τρία πρωτότυπα, με αρίθμηση σελίδων, τα οποία θα υπογραφούν από τα δυο μέρη και στη συνέχεια θα θεωρηθούν από ΔΟΥ.
4. Προσφορά και Δικαιολογητικά : να κατατεθούν υποχρεωτικά και εμπρόθεσμα, όπως προαναφέρθηκαν. Η εκπρόθεσμη κατάθεση της προσφοράς, η μη κατάθεση όλων των απαιτούμενων δικαιολογητικών, η παράλειψη αναφοράς του συνολικού κόστους στην προσφορά, επιφέρουν αποκλεισμό από τη διαδικασία αξιολόγησης.
5. Αποδείξεις, θα εκδοθούν οι προβλεπόμενες νόμιμες αποδείξεις για τα ποσά που θα καταβληθούν.

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι, ταξιδιωτικά γραφεία και λοιποί δικαιούχοι, που κατέχουν άδεια λειτουργίας σε ισχύ, αποδέχονται και μπορούν να ανταποκριθούν απολύτως, στους απαράβατους όρους της παρούσης, να καταθέσουν στο Σχολείο, κλειστές , σφραγισμένες προσφορές ,σε επίσημο έντυπο με όλα τα διακριτικά στοιχεία και αριθμούς της επιχείρησης ή του ιδιοκτήτη, όπως είναι καταγεγραμμένοι στα μητρώα του ΕΟΤ, ή του Υπουργείο Μεταφορών. Η προσφορά θα συνοδεύεται από τα δικαιολογητικά που παρακάτω αναφέρονται.
Δικαιολογητικά: Οι προσφορές θα συνοδεύονται από υπεύθυνη δήλωση, ότι οι υποψήφιοι κατέχουν δελτίο ΚΤΕΟ σε ισχύ. Στην υπεύθυνη δήλωση των ταξιδιωτικών γραφείων θα δηλώνεται επιπλέον ότι κατέχουν και ειδικό σήμα σε ισχύ.
Αν υπάρχουν μεταφορικά μέσα μισθωμένα από άλλη επιχείρηση, θα αναφερθούν με δήλωση από τον ανάδοχο τα πλήρη επίσημα στοιχεία του εκμισθωτή, μέχρι την ημερομηνία διεξαγωγής της εκδρομής.

Οικονομικά στοιχεία : Θα περιγράφονται οι οικονομικές απαιτήσεις, για όλες τις υπηρεσίες, αναλυτικά, συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ , το συνολικό κόστος και το αναλογούν κόστος ανά λεωφορείο.
Η μετακίνηση των καθηγητών θα είναι δωρεάν, αυτό θα δηλώνεται στην προσφορά και δεν θα επιβαρύνει τους μαθητές.
Προκαταβολή: Εάν ζητείται, να αναφέρεται το απαιτούμενο ποσό. Να αναφερθούν οι πιθανές οικονομικές απαιτήσεις, αν η εκδρομή αναβληθεί ή ματαιωθεί μετά την υπογραφή του συμφωνητικού.
Αντίγραφο της προσφοράς θα υποβληθεί και σε ηλεκτρονική μορφή σε c.d., στον ίδιο κλειστό φάκελο.

Υποβολή προσφορών μέχρι Τετάρτη 22/01/2020 και ώρα 11.30 μμ. Oι φάκελοι όταν παραληφθούν, θα πρωτοκολληθούν στην εξωτερική τους επιφάνεια και θα αναγραφεί η ώρα παραλαβής.
Η παραλαβή και το άνοιγμα των προσφορών, από την επιτροπή θα γίνει την Τετάρτη 22/01/2020 και ώρα 12.30 μμ. παρουσία των ενδιαφερομένων που επιθυμούν να παρίστανται. Στους παριστάμενους υποψήφιους επιδεικνύονται οι φάκελοι για να διαπιστώσουν αν είναι πρωτοκολλημένοι, αν είναι κλειστοί και απαραβίαστοι, αν εμπεριέχουν όλα τα δικαιολογητικά, και ότι είναι συμπληρωμένο το συνολικό κόστος στις προσφορές. Στη συνέχεια οι υποψήφιοι αποχωρούν. Η αξιολόγηση θα γίνει σε κλειστή συνεδρίαση της επιτροπής του Σχολείου, την ίδια ημέρα ή σε άλλη συνεδρίαση.

Ο διαγωνισμός είναι μειοδοτικός και θα κατακυρωθεί υπέρ του μειοδότη, υπό την προϋπόθεση ότι από την προσφορά του θα προκύπτει ότι μπορεί να ανταποκριθεί απολύτως στους όρους της παρούσης και ότι έχει υποβάλει τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.
Οι προσφορές και η πράξη αξιολόγησης και κατάταξης των υποψηφίων (υπογεγραμμένη), θα δημοσιευτούν στην ιστοσελίδα του Σχολείου. https://blogs.sch.gr/lykaskli/
Προφορική ενημέρωση, για τα αποτελέσματα της αξιολόγησης δεν θα γίνει προς τους υποψηφίους. Μετά την δημοσίευση θα δοθεί προθεσμία δυο ημερών (ως Παρασκευή 24/01/20, ώρα 12.30), για υποβολή ενστάσεων για την εγκυρότητα της αξιολόγησης και στη συνέχεια θα δημοσιευτεί η απόφαση και η τελική πράξη ανάθεσης.
Απευθείας ανάθεση: Εάν δεν υποβληθούν τρεις προσφορές, θα δοθεί παράταση μιας ημέρας, αν και πάλι δεν υποβληθούν, θα γίνει απευθείας ανάθεση.

Καμία προφορική διαπραγμάτευση, προ ή μετά την ανάθεση, δεν είναι αποδεκτή, όλα τα αιτήματα διευκρινίσεων, επί της πρόσκλησης, θα υποβάλλονται γραπτώς.
Προφορική αμφισβήτηση των όρων της παρούσης, προειδοποιήσεις για ενστάσεις, προσφυγές ή διασπορά φημών, απόπειρα δυσφήμησης ή επηρεασμού της επιτροπής, μπορεί να προκαλέσουν ζήτημα αποκλεισμού.
H παρούσα διαβιβάζεται στη Δ/νση Δ.Ε Αργολίδας για δημοσίευση στην ιστοσελίδα της Δ/νσης.
Η Διευθύντρια

Ελένη Αγγελοπούλου

ΠΡΑΞΗΣ 2ης Θέμα. « Αξιολόγηση προσφορών για την τριήμερη εκπαιδευτική επίσκεψη στη Θεσσαλονίκη , από Σάββατο 7-12-2019, έως Δευτέρα 9-12-2019»

Στο Λυγουριό και στο γραφείο της Διευθύντριας του Γενικού Λυκείου Λυγουριού, σήμερα Δευτέρα 25/11/2019 και ώρα 12.30 μ.μ. συνήλθε σε κλειστή συνεδρίαση η συγκροτηθείσα με την υπ΄ αριθμ. 1η /22-11-2019 απόφαση της Διευθύντριας του σχολείου, επιτροπή αξιολόγησης των προσφορών για την τριήμερη εκπαιδευτική επίσκεψη της Β’ Τάξης Λυκείου του σχολείου μας στη Θεσσαλονίκη από Σάββατο 7-12-2019 έως Δευτέρα 9-12-2019, σύμφωνα με το αρ. Πράξη 24η /07-11-2019 πρόγραμμα του συλλόγου διδασκόντων. Στη συνεδρίαση ήταν παρόντα τα μέλη της επιτροπής με δικαίωμα μιας ψήφου. Μετά τη διαπίστωση της απαρτίας, η επιτροπή αφού έλαβε υπόψη α) την με αρ. πρωτ. 33120/ΓΔ4/6-3-2017 Υπουργική Απόφαση με θέμα «εκδρομές – εκπαιδευτικές επισκέψεις μαθητών και μαθητριών Δημοσίων και Ιδιωτικών σχολείων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης εντός και εκτός της χώρας» β) την με αρ. πρωτ. 396/19-11-2019 πρόσκληση ενδιαφέροντος, παρέλαβε από την Διευθύντρια πέντε (5) προσφορές και αφού διαπίστωσε ότι οι φάκελοι ήταν σφραγισμένοι, πρωτοκολλημένοι με ημερομηνία και ώρα παραλαβής, προχώρησε στον λεπτομερή έλεγχο των δικαιολογητικών- προσφορών. 1. Γραφείο OPSIMOYLIS TRAVEL. Το γραφείο έστειλε τα δικαιολογητικά και την προσφορά σε σφραγισμένο φάκελο και εμπρόθεσμα. Μετά την αποσφράγιση και τον λεπτομερή έλεγχο των κατατιθεμένων εγγράφων διαπιστώθηκε ότι ο φάκελος περιείχε όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά που ζητήθηκαν. Η δε οικονομική προσφορά ήταν ως εξής: Διαμονή στο ξενοδοχείο «Vergina Hotel» τριών αστέρων με κόστος ανά μαθητή 94 ευρώ και με συνολικό κόστος 2820 ευρώ 2. Γραφείο Γενικού τουρισμού «Connection». Το γραφείο έστειλε τα δικαιολογητικά και την προσφορά σε σφραγισμένο φάκελο και εμπρόθεσμα. Μετά την αποσφράγιση και τον λεπτομερή έλεγχο των κατατιθεμένων εγγράφων διαπιστώθηκε ότι ο φάκελος περιείχε όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά που ζητήθηκαν. Η δε οικονομική προσφορά ήταν ως εξής: Α) Ξενοδοχείο CAPSIS τεσσάρων αστέρων, με κόστος ανά μαθητή 119 ευρώ και με συνολικό κόστος 3570 ευρώ με πρωινό και με κόστος ανά μαθητή 133 ευρώ και με συνολικό κόστος 3990 ευρώ με ημιδιατροφή. Β) Ξενοδοχείο GRAND PALACE, πέντε αστέρων , με κόστος ανά μαθητή 129 ευρώ και με συνολικό κόστος 3870 με πρωινό και με κόστος ανά μαθητή 149 ευρώ και με συνολικό κόστος 4470 ευρώ με ημιδιατροφή. Γ). Ξενοδοχείο Phillipion Hotel 4 αστέρων με κόστος ανά μαθητή 109 ευρώ και με συνολικό κόστος 3270 ευρώ με πρωινό και με κόστος ανά μαθητή 123 ευρώ και με συνολικό κόστος 3690 ευρώ με ημιδιατροφή. Δ ) Ξενοδοχείο TELLIONI HOTEL με κόστος ανά μαθητή 109 ευρώ και με συνολικό κόστος 3270 ευρώ. 3. Γραφείο Zafiris tours To γραφείο έστειλε τα δικαιολογητικά και την προσφορά σε σφραγισμένο φάκελο και εμπρόθεσμα. Μετά την αποσφράγιση και τον λεπτομερή έλεγχο των κατατιθεμένων εγγράφων, η επιτροπή διαπίστωσε ότι ο φάκελος περιείχε όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά που ζητήθηκαν. Η δε οικονομική προσφορά ήταν ως εξής Α) Ξενοδοχείο CAPSIS τεσσάρων αστέρων, με κόστος ανά μαθητή 130 ευρώ και με συνολικό κόστος 3900 B) Lazart Hotel 5 αστέρων, με κόστος ανά μαθητή 137 ευρώ και με συνολικό κόστος 4110 ευρώ με πρωινό και Γ) El Greco Hotel 3 αστέρων με κόστος ανά μαθητή 110 ευρώ και με συνολικό κόστος 3300 ευρώ με πρωινό 4. Γραφείο TOURIST POWER To γραφείο έστειλε τα δικαιολογητικά και την προσφορά σε σφραγισμένο φάκελο και εμπρόθεσμα. Μετά την αποσφράγιση και τον λεπτομερή έλεγχο των κατατιθεμένων εγγράφων, η επιτροπή διαπίστωσε ότι ο φάκελος περιείχε όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά που ζητήθηκαν. Η δε οικονομική προσφορά ήταν ως εξής: Διαμονή στο ξενοδοχείο «Vergina Hotel» τριών αστέρων με κόστος ανά μαθητή 120 ευρώ και με συνολικό κόστος 3600 ευρώ με πρωινό 5. Γραφείο I.Q.HOLIDAYS To γραφείο έστειλε τα δικαιολογητικά και την προσφορά σε σφραγισμένο φάκελο και εμπρόθεσμα. Μετά την αποσφράγιση και τον λεπτομερή έλεγχο των κατατιθεμένων εγγράφων, η επιτροπή διαπίστωσε ότι ο φάκελος περιείχε όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά που ζητήθηκαν. Η δε οικονομική προσφορά ήταν ως εξής Α) Ξενοδοχείο MINERVA HOTEL 4 αστέρων με κόστος ανά μαθητή 140 ευρώ και με συνολικό κόστος 4200 ευρώ με ημιδιατροφή και Β) Ξενοδοχείο Holliday Inn με κόστος ανά μαθητή 147 ευρώ και με συνολικό κόστος 4410 ευρώ με ημιδιατροφή

Α π ο φ α σ ί ζ ε ι
Να αναθέσει την μετακίνηση των μαθητών της Β΄ Τάξης Λυκείου στη Θεσσαλονίκη από Σάββατο 7-12-2019 έως Δευτέρα 9-12-2019 στο γραφείο «OPSIMOYLIS TRAVEL» ως την οικονομικότερη και επειδή πληρούσε όλους τους όρους της ανωτέρω πρόσκλησης ενδιαφέροντος με διαμονή στο ξενοδοχείο «Vergina” τριών αστέρων με κόστος ανά μαθητή 94 ευρώ και με συνολικό κόστος 2820 ευρώ. Να συντάξει σύμβαση οργανωμένου ταξιδίου (Ιδιωτικό συμφωνητικό) σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία και τους όρους της πρόσκλησης ενδιαφέροντος που θα υπογραφεί από τους συμβαλλόμενους και εφόσον οι γονείς συγκεντρώσουν το ανωτέρω ποσό.
Για το λόγο αυτό συντάχθηκε η πράξη αυτή και υπογράφεται.

Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ

Ελένη Αγγελοπούλου Τ.Υ.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

μετακίνηση στην Αθήνα, τη ςA,΄ Β΄ και Γ΄ τάξης, για εκπαιδευτική επίσκεψη
Υ. Α. 33120/ΓΔ4/6-3-2017 (ΦΕΚ 681/τ.Β’/6-3-2017 Άρθρο 3, παρ.2) του Υπουργείου Παιδείας.

ΒΑΣΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ – ΑΠΑΡΑΒΑΤΟΙ ΟΡΟΙ

1. Χρόνος: 26 Νοεμβρίου 2019, ημέρα Τρίτη, Αναχώρηση 08.10 π.μ από το Λύκειο Λυγουριού για Α-θήνα και επιστροφή αυθημερόν στις: Α΄ Τάξη 18:00, Β ΄ Τάξη 20:00 και Γ΄ Τάξη: 20:00
Αριθμός μετακινουμένων: Α΄ τάξη μαθητές: 38, καθηγητές: 3
Β΄ τάξη μαθητές: 35, καθηγητές: 3
Γ΄ τάξη μαθητές: 39, καθηγητές: 3

2. Μέσα : Τρία (3) Λεωφορεία
2.1 Λεωφορείο με δελτίο ελέγχου ΚΤΕΟ σε ισχύ. Στην προσφορά θα αναφέρεται « η επιχείρηση διαθέτει δελτία ελέγχου ΚΤΕΟ σε ισχύ»
2.2 Ο ανάδοχος μπορεί να χρησιμοποιήσει μισθωμένο όχημα, υπό την προϋπόθεση ότι ο εκμισθω-τής δεν συμμετέχει με δική του προσφορά στο διαγωνισμό και ότι θα δηλωθεί στην προσφορά, το όνομα του εκμισθωτή και η επωνυμία της εταιρείας στην οποία ανήκει το όχημα.
Η δήλωση στην προσφορά μπορεί να έχει ως εξής: «προτίθεμαι να χρησιμοποιήσω μισθωμένο όχημα, εκ-μισθωτής είναι ο……………………, ο οποίος δεν συμμετέχει ο ίδιος με δική του προσφορά στο διαγωνισμό»
2.3 O ανάδοχος μπορεί να αναθέσει το έργο, υπεργολαβικά, σε τρίτο φυσικό ή νομικό πρόσωπο, με την προϋπόθεση ότι έχει τα απαιτούμενα επαγγελματικά και επιχειρηματικά προσόντα και δικαιώματα, ότι αυτό έχει συμπεριληφθεί στην προσφορά του και ότι ο υπεργολάβος δεν συμμετέχει στο διαγωνισμό με δική του προσφορά.
Η δήλωση στην προσφορά μπορεί να έχει ως εξής : « προτίθεμαι να αναθέσω με υπεργολαβία , το έργο που θα μου ανατεθεί, υπεργολάβος θα είναι ο …………………, ο οποίος δεν συμμετέχει ο ίδιος με δική του προσ-φορά στο διαγωνισμό»

3. Προορισμός και Δρομολόγιο λεωφορείων : Αναχώρηση τη Τρίτη 26-11-2019 στις 8.10 π.μ, από το Λύκειο Λυγουριού, για Αθήνα

Α΄ Τάξη
– 8.10:αναχώρηση από το Λυγουριό με προορισμό την Αθήνα
– 10.45-12.30: Άφιξη ΕΚΠΑ και παρακολούθηση προγράμματος «Τα μαγικά της πληροφορικής»
– 12.30-15.30: μετάβαση για φαγητό στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου
– 15.30 : αναχώρηση για Λυγουριό.
– 18.00: Άφιξη στο χώρο του σχολείου

Β΄ Τάξη
– 8.10:αναχώρηση από το Λυγουριό με προορισμό την Αθήνα
– 10.45-12.30: Άφιξη και Περιήγηση στην αρχαία αγορά
– 1.00- 14.00 Επίσκεψη στο Μουσείο Ψευδαισθήσεων
– 14.00 – 17.30 :μετάβαση για φαγητό στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου
– 17.30 : αναχώρηση για το Λυγουριό.
– 20.00: Άφιξη στο χώρο του σχολείου

Γ΄ Τάξη
– 8.10: αναχώρηση από το Λυγουριό με προορισμό την Αθήνα
– 10.45-12.30: μετάβαση και περιήγηση στην Αρχαία Αγορά
– 13.00 – 14.00 : Επίσκεψη στο ίδρυμα «Μελίνα Μερκούρη»
– 14.00 – 17.30: μετάβαση για φαγητό στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου
– 17.30- Αναχώρηση για Λυγουριό
– 20.00 – Άφιξη στο χώρο του σχολείου

4. Ο ανάδοχος δεν θα προσφέρει άλλες υπηρεσίες εκτός από την μεταφορά.

5. Οικονομικά στοιχεία
Στην προσφορά υποχρεωτικά, θα περιγράφονται το αναλογούν κόστος ανά λεωφορείο, συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ .

6. Ματαίωση ή Αναβολή εκδρομής.
6.1. Η εκδρομή μπορεί να ματαιωθεί λόγω προβλημάτων ανωτέρας βίας (καιρικές συνθήκες, κ.λ.π) ή άλλων σοβαρών αντικειμενικών προβλημάτων.
6.2. Η εκδρομή μπορεί να ματαιωθεί εξ’ αιτίας οικονομικής αδυναμίας των μαθητών να ανταποκριθούν, παρά την αρχική δήλωση των γονέων τους.
Στις παραπάνω περιπτώσεις αν η εκδρομή:
• ματαιωθεί, η πρόσκληση ενδεχομένως θα ανακληθεί και αν έχουν γίνει προσφορές θα επιστραφούν στους δικαιούχους.
• μετατεθεί, στην περίπτωση αυτή αν έχει γίνει ανάθεση και ο ανάδοχος συμφωνεί, η εκδρομή διεξάγεται σε διαφορετικές ημερομηνίες. Αν ο ανάδοχος δεν συμφωνεί, η πρόσκληση επαναλαμβάνεται με τα νέα στοιχεία .

7. Ιδιωτικό συμφωνητικό.
Σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία, το συμφωνητικό επικυρώνει το περιεχόμενο της προσφοράς. Στο συμ-φωνητικό θα αναφέρονται τα βασικά στοιχεία, που έχουν δηλωθεί στην προσφορά του αναδόχου, τα οποία θα είναι σύμφωνα με την πρόσκληση, καθώς και κάθε άλλο σχετικό και διευκρινιστικό στοιχείο αυτών. Στην προσφορά, θα αναφέρεται απαραιτήτως, ότι : «αποδεχόμαστε ιδιωτικό συμφωνητικό, θεωρημένο από ΔΟΥ»
Στο συμφωνητικό μπορεί να συμπεριληφθούν πρόσθετα διευκρινιστικά στοιχεία, αν αυτά ζητηθούν από την επιτροπή του Σχολείου, όπως: ονόματα οδηγών , σχέση εργασίας, χρονολογία κατασκευής λεωφορείου, πρόσθετα στοιχεί α καταλυμάτων, αν πρόκειται για πολυήμερη εκδρομή. Αν το ταξιδιωτικό γραφείο αρνηθεί να δώσει τα πρόσθετα στοιχεία , η ανάθεση ακυρώνεται και ο διαγωνισμός επαναλαμβάνεται.
Το υπογεγραμμένο συμφωνητικό μπορεί να καταγγελθεί αν κατά τον έλεγχο και τις διασταυρώσεις στοιχείων, προ της αναχώρησης, διαπιστωθούν παρεκκλίσεις.
Το συμφωνητικό μπορεί να καταγγελθεί και να απαιτηθούν νόμιμες αποζημιώσεις για πλημμελή εκτέλεση , αν κατά τη διάρκεια της εκδρομής διαπιστωθούν παρεκκλίσεις ή αδυναμίες που αλλοιώνουν και υποβαθμίζουν τις συμφωνηθείσες υπηρεσίες.

8. Καταγραφή στοιχείων.
Προ της αναχώρησης, ο ανάδοχος ή εκπρόσωπός του ή ο οδηγός, οφείλει να παραδώσει στον Διευθυντή του Σχολείου όλα τα πιστοποιητικά έγγραφα που θα του ζητηθούν, για την επαλήθευση των δηλωθέντων στο συμ-φωνητικό στοιχείων. Αν κατά την τελική αυτή καταγραφή διαπιστωθεί, μετά από διασταύρωση, ότι έχουν παρα-βιαστεί στοιχεία των όρων της πρόσκλησης, όπως αυτά είχαν απαντηθεί στην προσφορά, τότε θα γίνει ενερ-γοποίηση της καταγγελίας του συμφωνητικού.
Αν λόγω εκτάκτου βλάβης οχημάτων του αναδόχου, προ ή μετά την υπογραφή του συμφωνητικού, προκύψει ανάγκη αντικατάστασης με μίσθωση ή υπεργολαβία, τότε υποχρεωτικά γίνεται τροποποιητικό του συμφωνητικού με το οποίο δηλώνεται η όποια αλλαγή.

9. Δικαιολογητικά.
Στον φάκελο θα τοποθετηθεί η οικονομική προσφορά, στην οποία θα συμπεριλαμβάνονται οι απαντήσεις που είναι απαραίτητες σύμφωνα με τους όρους της παρούσας.
Αν ο φάκελος περιέχει δικαιολογητικά έγγραφα που δεν έχουν ζητηθεί, αυτά δεν λαμβάνονται υπόψη κατά τη διαδικασία αξιολόγησης. Αν με τα πρόσθετα αυτά δικαιολογητικά ο ενδιαφερόμενος επιχειρεί άμεσα ή έμμεσα να αλλοιώσει τους όρους της παρούσας, η προσφορά του αποκλείεται.

10. Αποστολή – Παραλαβή προσφορών.
Οι προσφορές αποστέλλονται ταχυδρομικώς ή παραδίδονται από τους υποψηφίους στα γραφεία του Σχο-λείου, μέχρι την ημέρα και ώρα που αναφέρεται στην πρόσκληση, σε διαφορετική περίπτωση , αν αποσταλεί ή παραδοθεί εκπρόθεσμα, η προσφορά παραλαμβάνεται , πρωτοκολλείται , αλά δεν αποσφραγίζεται, αποκλείεται και δεν αξιολογείται .
Αμέσως μετά την άφιξη ο φάκελος παραλαμβάνεται και πρωτοκολλείται, το πρωτόκολλό αναγράφεται στην εξωτερική επιφάνεια του κλειστού φακέλου.
Οι εκπρόθεσμες προσφορές, που κατατίθενται προ της αποσφράγισης των υπολοίπων, κρατούνται, πρω-τοκολλούνται και θα ανοιχτούν μόνο σε περίπτωση που δοθεί παράταση στο διαγωνισμό , ή αναζητηθεί ανάδοχος για απ’ ευθείας ανάθεση, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στην 13 παράγραφο της παρούσας. Εκ-πρόθεσμες προσφορές που κατατίθενται μετά την αποσφράγιση δεν γίνονται δεκτές και δεν παραλαμβά-νονται.
Αντιπροσφορές ή εναλλακτικές προσφορές δεν γίνονται δεκτές και σε περίπτωση υποβολής τους απορ-ρίπτονται ως απαράδεκτες.
Υποψήφιοι που αποσύρουν την προσφορά τους με γραπτό αίτημα προ της αποσφράγισης, δεν δικαιούνται να καταθέσουν, άλλη προσφορά για τον συγκεκριμένο διαγωνισμό.

ΛΟΙΠΟΙ ΟΡΟΙ – ΔΙΑΔΙΚΑΣΤΙΚΑ
11. Κόστος μεταφοράς των συνοδών καθηγητών.
Στην προσφορά θα αναφέρεται απαραιτήτως, ότι η επιχείρηση επιθυμεί να αναλάβει το συνολικό κόστος των συνοδών καθηγητών. Αν στην προσφορά δεν υπάρχει πρόταση, θεωρείται αυτονόητο ότι η επιχείρηση α-ναλαμβάνει το κόστος για τους συνοδούς καθηγητές.

12. Αξιολόγηση – Κατάταξη – Ανάθεση.
12.1. O διαγωνισμός είναι μειοδοτικός, μετά τον έλεγχο της προσφοράς ως προς τα δικαιολογητικά, την προσφερόμενη τιμή κόστους και τα αναφερόμενα από τους υποψηφίους στους λοιπούς όρους, ακολουθεί κα-τάταξή τους ανάλογα με την προσφερόμενη τιμή.
12.2. Αν γενικά όλες οι προσφορές παρουσιάζουν κενά και ελλείψεις, που τις καθιστούν μη αξιολογήσιμες, τότε ενδεχομένως εκ του λόγου αυτού, ο διαγωνισμός να κηρυχτεί άγονος και να επαναληφθεί.
12.3. Προσφορές που άμεσα ή έμμεσα θέτουν υπό αίρεση, απαράβατους όρους του διαγωνισμού ή θέτουν πρόσθετους νέους , δικούς τους όρους, ή δεν απαντούν, όπου απαιτείται απάντηση ή πρόταση, αποκλείονται και δεν αξιολογούνται.
12.4. Η επιλογή της οικονομικότερης προσφοράς θα γίνει από το Σύλλογο Διδασκόντων και τη Διευθύντρια, όπως προβλέπει η Υ.Α.
13. Διαφάνεια.
Η παρούσα αναρτάται στο δικτυακό τόπο του σχολείου: https://blogs.sch.gr/lykaskli/
Σύμφωνα με τα παραπάνω, Καλούνται, οι ενδιαφερόμενοι , που έχουν δικαίωμα ανάληψης μεταφορικού έργου, ημερήσιας μετακίνησης μαθητών για Σχολικές εκδρομές, που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο διαγωνισμό, συμφωνούν με τα βασικά στοιχεία της πρόσκλησης, αποδέχονται τους απαράβατους όρους της παρούσας και προτίθενται να απαντήσουν σε όσους από αυτούς και τους λοιπούς απαιτείται απάντηση ή πρόταση, να υποβά-λουν, στη Διεύθυνση του Σχολείου τις προσφορές τους, σε κλειστό σφραγισμένο φάκελο, το αργότερο την Πέμπτη, 14/11/2019 και ώρα 12:00.
Στην προσφορά θα αναφέρονται όλα τα στοιχεία που ζητούνται, απαράβατοι όροι της παρούσας θεωρούνται οι όροι από 1έως 11.
Η επιλογή της οικονομικότερης προσφοράς θα γίνει από το Σύλλογο Διδασκόντων και τη Διευθύντρια.

Η Διευθύντρια
Ελένη Αγγελοπούλου

ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ 11-9-2019

ΤΑ ΛΕΩΦΟΡΕΊΑ ΑΥΡΙΟ θα αναχωρήσουν από τα χωριά στις 8:30 π.μ. Ο αγιασμός θα πραγματοποιηθεί γύρω στις 10:00 και τα λεωφορεία θα αναχωρήσουν από το Λυγουριό στις 12:00 π.μ

Εφηβεία και φιλίαΛήψη αρχείου

ΑΝΑΘΕΣΗ ΠΕΝΘΗΜΕΡΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΤΗΣ Γ ΛΥΚΕΙΟΥ ΤΟΥ ΓΕΛ ΛΥΓΟΥΡΙΟΥ

ΑΚΡΙΒΕΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΠΡΑΞΗΣ 2ης / 15-01-2019
ΘΕΜΑ: Αξιολόγηση προσφορών για την πολυήμερη εκπαιδευτική εκδρομή-μετακίνηση στη Θεσσαλονίκη της Τρίτης (Γ) τάξης του σχολείου, από Δευτέρα 18-02-2019 έως 22-02-2019.
Στο Λυγουριό και στο γραφείο του Διευθυντή του Γενικού Λυκείου Λυγουριού, σήμερα Τρίτη 15-01-2019 και ώρα 13:30 μ.μ., συνήλθε σε κλειστή συνεδρίαση η συγκροτηθείσα με την Πράξη 1η/ 11-01-2019 απόφαση του Διευθυντή επιτροπή αξιολόγησης των προσφορών για την πολυήμερη εκπαιδευτική εκδρομή-μετακίνηση της Τρίτης(Γ) τάξης του σχολείου στη Θεσσαλονίκη από Δευτέρα 18-02-2019 έως Παρασκευή 22-2-2019, σύμφωνα με την αρ. πρωτ. 33120/ΓΔΗ/6-03-2017 Υ.Α. και το αρ. Πράξη 26/ 12-12-2018 πρόγραμμα του συλλόγου διδασκόντων.
Στη συνεδρίαση ήταν παρόντα όλα τα μέλη της επιτροπής με δικαίωμα μιας ψήφου. Μετά την διαπίστωση της απαρτίας η επιτροπή ,αφού έλαβε υπόψη α)την με αρ. πρωτ. 33120/ΓΔ4/ 6-03-2017 Υ.Α. για εκδρομές-μετακινήσεις μαθητών Δημόσιων και Ιδιωτικών σχολείων Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης εντός και εκτός χώρας β)την με αρ. πρωτ. 401/17-12-2018 πρόσκληση ενδιαφέροντος, παρέλαβε από τον Διευθυντή τρεις(3) φακέλους προσφορών. Αφού η επιτροπή διαπίστωσε ότι οι φάκελοι ήταν κλειστοί-σφραγισμένοι, πρωτοκολλημένοι με ημερομηνία και ώρα παραλαβής, προχώρησε στο άνοιγμα αυτών καθώς και στον λεπτομερή έλεγχο των δικαιολογητικών-προσφορών, σύμφωνα με τη σειρά που αυτοί είχαν πρωτοκολληθεί:
1. Το Γραφείο Γενικού Τουρισμού ‘’ Connection’’ έστειλε την προσφορά του σε ηλεκτρονική μορφή με κλειδωμένο αρχείο, όπου δεν έγινε δεκτή βάση της πρόσκλησης ενδιαφέροντος στην παράγραφο ‘’Υποβολή προσφορών’’, αλλά και σε σφραγισμένο φάκελο μέσω των ΕΛΤΑ με αρ. πρωτ. 418/21-12-2018 και ώρα 13:30 μ.μ. Κατά τον λεπτομερή έλεγχο των δικαιολογητικών του γραφείου διαπιστώθηκε ότι ο φάκελος προσφοράς δεν πληρούσε όλους τους όρους της πρόσκλησης ενδιαφέροντος . Συγκεκριμένα δεν υπήρχε Υπεύθυνη Δήλωση όπου να δηλώνει ότι θα γίνει άμεση αντικατάσταση του οχήματος σε περίπτωση βλάβης. Στη διαδρομή Λυγουριό- Θεσσαλονίκη-Λυγουριό δεν δηλώνεται ότι θα έχει το λεωφορείο δύο(2) οδηγούς. Δεν αναφέρει στην προσφορά ότι θα γίνει ξενάγηση από διπλωματούχο ξεναγό στα Μουσεία της Βεργίνας και στο Αρχαιολογικό της Θεσσαλονίκης. Ότι σε περίπτωση ανάγκης άμεσης επιστροφής μαθητή ή καθηγητή θα καλυφθούν δύο(2) αεροπορικά εισιτήρια. Ότι τα δωμάτια θα είναι όλα συνεχόμενα στον ίδιο όροφο ή σε δύο συνεχόμενους ορόφους με την προϋπόθεση ότι σε κάθε έναν όροφο θα παρέχονται και δωμάτια για τους συνοδούς καθηγητές. Ότι δεν καλύπτει τους τέσσερις(4) συνοδούς αλλά τους τρεις(3) που αναφέρει στην προσφορά. Στο ασφαλιστήριο της INTERAMERICAN με αρ. 9334526 δηλώνει ότι έχει ασφάλιση αστικής ευθύνης, ενώ αυτό που έχει καταθέσει ως ασφαλιστήριο συμβόλαιο έχει ημερομηνία λήξης 12:00 μ.μ. – 18-12-2018. κ.α. Η επιτροπή δεν προχώρησε στην εξέταση επιλογής των ξενοδοχείων της προσφοράς του Γραφείου, λόγω των σημαντικών παραλείψεων που είχε, σύμφωνα με την πρόσκληση ενδιαφέροντος .

2. Το Τουριστικό Γραφείο ‘’Tourist Power’’ έστειλε την προσφορά του με την ‘’SPEED COURIERS’’ με αρ.πρωτ. 1/10-01-2019 και ώρα 10:20 π.μ. Κατά τον λεπτομερή έλεγχο των δικαιολογητικών του γραφείου διαπιστώθηκε ότι ο φάκελος προσφοράς ήταν πλήρης με την διευκρίνιση ότι τα δωμάτια θα είναι όλα συνεχόμενα στον ίδιο όροφο ή σε δύο συνεχόμενους ορόφους με την προϋπόθεση ότι σε κάθε έναν όροφο θα παρέχονται και δωμάτια για τους συνοδούς καθηγητές . Η οικονομική προσφορά του γραφείου ήταν ως εξής: α) Ξενοδοχείο ‘’PORTO PALACE’’ πέντε αστέρων, με κόστος ανά μαθητή/τρια 250 ευρώ με Φ.Π.Α. και με συνολικό κόστος 14.750 ευρώ με Φ.Π.Α. β) Ξενοδοχείο ‘’HOTEL KINISSI’’ , τεσσάρων αστέρων ,με κόστος ανά μαθητή/τρια 245 ευρώ με Φ.Π.Α. και με συνολικό κόστος 14.455 ευρώ.

3. Το Τουριστικό Γραφείο ‘’IQ HOLIDAYS’’ έστειλε την προσφορά του με την ‘’ACS Ταχυδρομική Υπηρεσία’’ με αρ. πρωτ. 2/11-1-2019 κ΄ ώρα 10:00 π.μ. Κατά τον λεπτομερή έλεγχο των δικαιολογητικών του γραφείου διαπιστώθηκε ότι ο φάκελος προσφοράς ήταν πλήρης. Η οικονομική προσφορά του γραφείου ήταν για το Ξενοδοχείο ‘’HOLIDAY INN THESSALONIKI’’ πέντε αστέρων Deluxe, με κόστος ανά μαθητή/τρια 215 ευρώ με Φ.Π.Α. και συνολικό κόστος 12.470 ευρώ με Φ.Π.Α. Στο συνολικό κόστος δεν έγινε υπολογισμός για 59 μαθητές/τριες , αλλά για 58 , αφού υπήρχε προσφορά για συμμετοχή δύο(2) μαθητών/τριών με έκπτωση 50% στο κόστος ανά μαθητή.

Η επιτροπή αξιολόγησης, αφού εκτίμησε όλες τις προσφορές , τα ποιοτικά χαρακτηριστικά αυτών , την οικονομική ανταπόκριση των γονιών των μαθητών/τριών ,τους όρους της πρόσκλησης ενδιαφέροντος , ομόφωνα:
Αποφασίζει
Α)Να απορρίψει το Γραφείο Γενικού Τουρισμού ‘’Connection’’ , διότι δεν πληρούσε τους όρους της πρόσκλησης ενδιαφέροντος που αναφέρονται ανωτέρω. Β)Να αναθέσει την εκδρομή-μετακίνηση των μαθητών της Τρίτης(Γ’) τάξης του σχολείου μας στην Θεσσαλονίκη από Δευτέρα 18-2-2019 έως Παρασκευή 22-2-2019 στο γραφείο Τουρισμού ‘’IQ HOLIDAYS’’ που μειοδότησε και πληρούσε όλους τους όρους της πρόσκλησης ενδιαφέροντος, στο Ξενοδοχείο ‘’HOLIDAY INN’’ πέντε αστέρων Deluxe με κόστος ανά μαθητή/τρια 215 ευρώ με Φ.Π.Α. και συνολικό κόστος 12.470 ευρώ με Φ.Π.Α. Να συντάξει σύμβαση οργανωμένου ταξιδιού (Ιδιωτικό συμφωνητικό) σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία και τους όρους της πρόσκλησης ενδιαφέροντος, εφόσον οι γονείς συγκεντρώσουν το συνολικό κόστος της εκδρομής.
Για το λόγο αυτό συντάχθηκε η πράξη αυτή και υπογράφεται.

Ο Διευθυντής Τα Μέλη
Μιχαήλ Γιαννούλης
Τ.Υ.

ΤΟ ΦΩΣ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ΚΑΙ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΖΕΙ

ΜΑΥΡΕΣ ΤΡΥΠΕΣ