ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ: ΑΠΟ ΤΗ ΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ

 

Ο Δήμος Ηρακλείου γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού, στις 5 Δεκεμβρίου, με τη διοργάνωση δύο εκδηλώσεων στο πλαίσιο της δράσης «ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ: ΑΠΟ ΤΗ ΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ» από την Αντιδημαρχία Εθελοντισμού, Νεολαίας, Οργάνωσης και Ολοκληρωμένης Διαχείρισης Επιπτώσεων Κατάστασης Έκτακτης Ανάγκης.

Ειδικότερα, την Κυριακή, 4/12 (11:00-16:00) στο Δημαρχείο Ηρακλείου, διοργανώνεται Ανοικτή Μουσικοχορευτική Εκδήλωση για την υποστήριξη του έργου του Make-A-Wish (Κάνε-Mια-Eυχή Ελλάδος). Στόχος της εκδήλωσης είναι να δώσουμε δύναμη στις ευχές δύο παιδιών από το Ηράκλειο, που παλεύουν με μία σοβαρή ασθένεια. Στην εκδήλωση συμμετέχουν: ο Μάνος Πυροβολάκης, η Φιλαρμονική του Δήμου Ηρακλείου, η Χορωδία Μαλίων, η Χορωδία του «Κλασσικού Ωδείου» Ηρακλείου, το «Ωδείο Κρήτης» και η Loopia Band. Επίσης, συμμετέχουν τα χορευτικά σχήματα: «Σχολή Χορού Μαριλού Μπεναρδή», «BACKSTAGE DANCE REVOLUTION», «ΕΝ ΧΟΡΩ» και οι σχολές χορού «ΜΑΥΡΟΚΩΣΤΑ».

Στο ίδιο πλαίσιο, τη Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου (17:00-20:00) διοργανώνεται εκδήλωση με θέμα «Εθελοντισμός: Από τη σκέψη στην πράξη» στο Πολιτιστικό-Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου. Στόχος της εκδήλωσης είναι η παρουσίαση των δράσεων και του σχεδιασμού για την προώθηση του εθελοντισμού, της συνεργασίας με το Make a Wish αλλά και η δικτύωση των εθελοντικών ομάδων.



Λήψη αρχείου

Αφήστε μια απάντηση

Άνοιγμα μενού
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων