Δελτίου τύπου – αποτελέσματα α’ φάσης σχολικών αγώνων

Σήμερα, Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018, η ποδοσφαιρική ομάδα του ΓΕΛ Ασημίου αναμετρήθηκε στον αγώνα της Α’ φάσης των σχολικών αγώνων με την ομάδα του ΓΕΛ Αγίων Δέκα στο γήπεδο του Ασημίου.

Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος Καθηγητών του ΓΕΛ Ασημίου συγχαίρει θερμά  τους αθλητές και των 2 ομάδων που συμμετείχαν σε αυτή την αθλητική εκδήλωση καθώς και όλους τους εμπλεκόμενους.

Με πρωταγωνιστές όλα τα παιδιά, η ομάδα συνεργάστηκε άψογα και με τις οδηγίες του συναδέλφου κ. Αλεβυζάκη Γιώργου, ο οποίος ανέλαβε την προπόνησή τους, κατάφερε να πετύχει το νικηφόρο αποτέλεσμα 4-0 υπέρ του Ασημίου,  με το μαθητή Μαζιτζή Κώστα να σκοράρει δύο φορές και τους Στρατάκη Μανώλη και Χατζάκη Τίτο να καταφέρνουν  δύο ακόμα γκολ και να οδηγούν την ομάδα τους  στη νίκη. Ιδιαίτερη μνεία αξίζει  και στους τερματοφύλακες Κοκκινάκη Νίκο  και Τσαγκαράκη Γιώργο που υπερασπίστηκαν δυναμικά την εστία της ομάδας τους στο α’ και β’ ημίχρονο αντίστοιχα.
Άξιοι συγχαρητηρίων είναι και οι  υπόλοιποι μαθητές και μαθήτριες του σχολείου μας που  εμψύχωναν την ομάδα από τις κερκίδες ως θεατές καθώς και για την άψογη συμπεριφορά που επέδειξαν!

Αξίζει να σημειωθεί ότι και οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν με σεβασμό στους κανόνες του παιχνιδιού και στους συναθλητές τους,  με ευγενή άμιλλα κάνοντας πράξη το «Ευ Αγωνίζεσθαι».

 

Αφήστε μια απάντηση

Άνοιγμα μενού
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων