ΚΑΤΑΚΥΡΩΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ Β΄ ΛΥΚΕΙΟΥ

 

εθνόσημο

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ Δ/ΝΣΗ Π/ΘΜΙΑΣ & Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΚΡΗΤΗΣ

Δ/ΝΣΗ Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ Ν.ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΣΗΜΙΟΥ

Διεύθυνση : Ασήμι, Δήμος Γόρτυνας
Ταχ. Κώδικας : 70016
Πληροφορίες  : Σάπιος Παναγιώτης
Τηλέφωνο : 2893031093
E-mail  : mail@lyk-asim.ira.sch.gr

 

ΘΕΜΑ: « ΚΑΤΑΚΥΡΩΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ Β’ ΛΥΚΕΙΟΥ»

Σήμερα, 20 Δεκεμβρίου 2013, ημέρα Παρασκευή αξιολογήθηκαν οι τρεις (03) προσφορές από ταξιδιωτικά πρακτορεία που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος που αναρτήθηκε από το σχολείο μας στην ιστοσελίδα της Δ/σης Δ/θμιας Εκπ/σης Ν. Ηρακλείου.

Η επιτροπή που συστάθηκε αποτελούμενη από το Δ/ντή του σχολείου ως Πρόεδρο, τους δύο συνοδούς εκπαιδευτικούς, εκπρόσωπο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων και τον Πρόεδρο και Ταμία του 5/μελούς Συμβουλίου της  Β΄ τάξης του Λυκείου (σύμφωνα με την Υ.Α. 129287/Γ2/10-11-2011 (Φ.Ε.Κ. 2769, τ.Β΄/2-12-2011, «Εκδρομές – Μετακινήσεις μαθητών Δημόσιων και Ιδιωτικών σχολείων Β/θμιας Εκπ/σης εντός και εκτός χώρας»), αφού αξιολόγησε τις τρεις (03) προσφορές από τα πρακτορεία:

αποφάσισε να αναθέσει τη διοργάνωση και υλοποίηση της Εκπαιδευτικής εκδρομής των μαθητών της Β’ Λυκείου του σχολείου μας στο Βόλο – Τρίκαλα – Μετέωρα στο Γραφείο Γενικού Τουρισμού MELINI TRAVEL (ΣΗΜΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ MELINI TRAVEL AGENCY), καθώς ήταν η πιο συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά  και κάλυπτε όλες τις απαιτούμενες, σύμφωνα με την πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος του ΓΕΛ Ασημίου, προϋποθέσεις πραγματοποίησης της Εκπ/κής εκδρομής.

Σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις της παραγράφου 2 του άρθρου 14 της προαναφερθείσας Υ.Α., η προθεσμία για πιθανές ενστάσεις λήγει τη Δευτέρα 23/12/2013 και ώρα 14:00.

      Ο Διευθυντής

Σάπιος Παναγιώτης

 

Αφήστε μια απάντηση

Άνοιγμα μενού
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων