ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΜΑΣ !!!


Ο σύλλογος των εκπαιδευτικών του ΓΕΛ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά του σχολείου μας που εξασφάλισαν την είσοδό τους στα ανώτερα και ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της Χώρας μας, στις Πανελλαδικές εξετάσεις σχολικού έτους 2018-2019.

Η εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση αποτελεί την ηθική επιβράβευση των  προσπαθειών σας για ένα νέο και ελπιδοφόρο  κεφάλαιο στη ζωή σας.

Συγχαρητήρια αξίζουν επίσης και στις οικογένειες, που στάθηκαν δίπλα στους μαθητές μας, τους συμπαραστάθηκαν και τους καθοδήγησαν στην πορεία τους προς την επιτυχία.

Καλή πρόοδο στα παιδιά μας και καλή σταδιοδρομία.

Για τους μαθητές μας  που δεν τα κατάφεραν, να ξέρετε πως η ζωή επιφυλάσσει στον καθένα πολλές ευκαιρίες, καινούρια ανοίγματα και ίσως είναι η στιγμή για αναδιάρθρωση δυνάμεων και επαναπροσδιορισμό των στόχων σας!

Η ζωή είναι μπροστά σας, ανοίξτε τα φτερά σας και πετάξτε ψηλά!

Καλή επιτυχία σε ό,τι κι αν αποφασίσετε! !!!

 

Όταν κάποιος προχωράει αποφασιστικά προς την κατεύθυνση των ονείρων του, και παλεύει για να ζήσει τη ζωή που είχε ονειρευτεί, θα συναντήσει την επιτυχία εκεί που δεν την περίμενε.

Χένρυ Ντέιβιντ Θορώ

 

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

Ο ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ του ΓΕΛ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ

Yπενθυμίζουμε ότι η μηδενική χρέωση μέσω κινητής τηλεφωνίας ισχύει μόνο για τον παρόντα ιστότοπο και για τους ιστότοπους που αναφέρονται στο δελτίο τύπου του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων.
Η προβολή περιεχομένου από άλλο ιστότοπο που έχει ενσωματωθεί στον παρόντα ιστότοπο (π.χ. video youtube) ή το άνοιγμα συνδέσμων που οδηγούν σε εξωτερικό περιεχόμενο δεν υπάγονται στη μηδενική χρέωση.

Αφήστε μια απάντηση