Εκδήλωση για τα Τροχαία Ατυχήματα

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση που διοργάνωσε η Επιτροπή Παιδείας και Αθλητισμού  του Δήμου Ρόδου στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Γυμνασίου Αρχαγγέλου με θέμα : «Δραστικός περιορισμός των Τροχαίων Ατυχημάτων στον Αρχάγγελο».

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Παιδείας του Δήμου Ρόδου, κύριος Στέργος Παρδαλός, ο Διοικητής της Τροχαίας Ρόδου, κύριος Στέργου, ο Εισαγγελέας Ανηλίκων Ρόδου, κύριος Τσοποτός Δημήτριος, ο Διευθυντής του Τμήματος Παιδείας Ρόδου, κύριος Κυπριώτης Νικόλαος, η εκπρόσωπος της ΕΥ.ΘΥ.Τ.Α Ρόδου, κυρία Ζιώγου Μάρθα και ο Σχολικός Σύμβουλος της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (ΠΕ70), κύριος Σπανός Πέτρος.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν πολλοί γονείς και μαθητές των σχολείων του Αρχαγγέλου και πλήθος κόσμου και ακολούθησε συζήτηση για το μείζον πρόβλημα των τροχαίων ατυχημάτων και έγιναν εποικοδομητικές προτάσεις για την πρόληψή τους.

Ευχόμαστε η πρωτοβουλία αυτή να αποτελέσει την έναρξη ενός ευρύτερου προβληματισμού για την αντιμετώπιση του σοβαρού αυτού προβλήματος, που απασχολεί ολόκληρη την τοπική κοινωνία !

IMG_5114

IMG_5116

IMG_5119

IMG_5123

IMG_5127

IMG_5131

IMG_5134

Αφήστε μια απάντηση