Τοπική γευσιγνωσία, Πολιτιστικό Πρόγραμμα

Το Γενικό Λύκειο Αρχαγγέλου υλοποίησε το σχολικό έτος 2010-11 Πολιτιστικό Πρόγραμμα με θέμα την Τοπική Γευσιγνωσία. Οι υπεύθυνοι καθηγητές ήταν ο Διμέλης Νικόλαος και ο Σαρικάς Σάββας. Οι συμμετέχοντες μαθητές/τριες συγκέντρωσαν παραδοσιακές συνταγές για φαγητά και γλυκά, τις οποίες θα ανατυπώσουν σε έντυπο.
Στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του προγράμματος, οι συμμετέχοντες μαθητές/τριες πραγματοποίησαν εκπαιδευτική εκδρομή στην Κω από τις 9 ως τις 12 Απριλίου 2011.
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κεφάλου υποδέχτηκε τους μαθητές στον Κέφαλο, στην τοποθεσία Άη Γιάννης και προσέφερε γεύμα με παραδοσιακά φαγητά. Επίσης, οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τον τρόπο παρασκευής των παραδοσιακών φαγητών. Ακολούθησε χορευτικό πρόγραμμα από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κεφάλου και από μαθητές του ΓΕΛ Αρχαγγέλου.
Ευχαριστούμε θερμά τον κύριο Παπαηλία Γιώργο και όλους τους εθελοντές για την οργάνωση της εκδήλωσης. Περάσαμε υπέροχα !!!

Βίντεο από την εκδήλωση στον Άη Γιάννη στον Κέφαλο

Παρασκευή κατουμεριών (τυροπιτάκια με μέλι)

Γεύμα για τους μαθητές

Πολλά μπράβο στους Άγγελο Κουφό και Σάββα Μπαρμπαντώνη που βοήθησαν στο σερβίρισμα.

Χοροί από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κεφάλου Κω

Χοροί από τους μαθητές/τριες του ΓΕΛ Αρχαγγέλου

Συγχαρητήρια στους Αργύρη Αργυρό, Σπύρο Σιάννη, Άννα Μαρία Δαριβιανάκη, Μαρία Γαζέπη, Ανθούλα Τζουβάλα, Έμμα Παπασταματίου και Τσαμπικα Πατούδη.

ΡΟΔΙΤΙΚΟΣ

ΠΕΝΤΟΖΑΛΗ

ΣΟΥΣΤΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *