Την Δευτέρα, 30-10-2023 μας τίμησε με την επίσκεψή του στο σχολείο μας ο Dr. Γεώργιος Ξυδόπουλος, καθηγητής Γλωσσολογίας στο Τμήμα Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών και Πρόεδρος του ΕΠ.Ε.Σ. του Πρότυπου Γυμνασίου Πατρών.
Ο κ. Ξυδόπουλος πραγματοποίησε στους μαθητές του Γ1 τμήματος (θεωρητικής κατεύθυνσης) παρουσίαση με τίτλο «Νέα Ελληνικά και Αγγλικά: δανεισμός ή εξαγγλισμός;», στο πλαίσιο του μαθήματος της Αγγλικής Γλώσσας, μετά από πρόσκληση της καθηγήτριας Αγγλικής Γλώσσας, κ. Χριστοπούλου Μαρίας.
Ευχαριστούμε πολύ τον Dr. Ξυδόπουλο για την επίσκεψη και παρουσίασή του, αλλά και για την προθυμία του να μας επισκεφτεί εκ νέου με πρώτη ευκαιρία. Το θέμα της παρουσίασής του ήταν εξαιρετικά ενδιαφέρον και οι μαθητές ανταποκρίθηκαν πολύ θετικά!!