Η Φωτογραφία της Ανδριανής Λάζαρη στις 20 καλύτερες του Διαγωνισμού «Χορεύοντας στους Δρόμους» – στην Έκθεση στην Αγορά Αργύρη.

Το σχολείο μας συγχαίρει την μαθήτρια της Α1 τάξης, Ανδριανή Λάζαρη που συμμετείχε στο διαγωνισμό φωτογραφίας «Χορεύοντας στους Δρόμους» του Δήμου Πατρέων, στα πλαίσια του πολιτιστικού προγράμματος “Φωτογραφική Λέσχη“. Η Ανδριανή απέσπασε αναμνηστικό δίπλωμα συμμετοχής καθώς η φωτογραφία της περιλαμβάνεται στις 20 καλύτερες (8η θέση) και θα εκτίθεται από τις 14-30 Μαρτίου στην Αγορά Αργύρη.

Ακολουθεί πίνακας με αναλυτικές λεπτομέρειες για την έκθεση φωτογραφίας.

Κατηγορία ΕΚΘΕΣΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
Τοποθεσία Αγορά Αργύρη (στο Καρναβαλικό Κέντρο)
Ημερομηνίες Πέμπτη 14 Μαρτίου – Σάββατο 30 Μαρτίου
Ώρες 10.00 – 22.00
Εγκαίνια Πέμπτη 14 Μαρτίου (20:30)Στην εκδήλωση αυτή θα γίνει και η απονομή των βραβείων του διαγωνισμού για τις τρεις πρώτες καλύτερες φωτογραφίες, ενώ η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Πατρέων «Καρναβάλι Πάτρας» θα απονείμει αναμνηστικά διπλώματα συμμετοχής.
Περιγραφή Η έκθεση των 20 πρώτων έργων που προέκυψαν από το διαγωνισμό φωτογραφίας «Χορεύοντας στους δρόμους», που διοργάνωσαν η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Πατρέων «Καρναβάλι Πάτρας» και η ανοικτή φωτογραφική ομάδα «Πολύμορφο»  του Πολιτιστικού Κέντρου Εργαζομένων ΟΤΕ Πάτρας – Αχαΐας (ΠΚΕ ΟΤΕ Πάτρας), στο πλαίσιο του προγράμματος εκδηλώσεων του Πατρινού Καρναβαλιού 2013.
Κατηγορίες: Διαγωνισμοί 2012-2013, Φωτογραφική λέσχη. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.