Κυριακή, 27 Ιανουάριος 2013...6:48 ΜΜ

Εκδήλωση γνωριμίας σχολικών ομάδων Δικτύου “Τέχνη και Τεχνολογία»

Μετάβαση στα σχόλια

Την  Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013 στο χώρο του Μ.Ε.Τ  Παν/μίου Πατρών, η Διεύθυνση Δ/θμιας Εκπ/σης Ν. Αχαΐας δια του τμήματος Πολιτιστικών Θεμάτων συνδιοργάνωσε  με το Μουσείο Επιστημών και Τεχνολογίας Παν/μίου Πατρών Εκδήλωση γνωριμίας των σχολικών ομάδων που ανήκουν στο Δίκτυο “Τέχνη και Τεχνολογία»

  Το σχολείο μας συμμετέχει στο δίκτυο με το πολιτιστικό πρόγραμμα «Φωτογραφική Λέσχη», με 30 μαθητές της Α΄ και Γ΄ Τάξης και υπεύθυνες καθηγήτριες τις κ. Χριστοπούλου Μαρία (ΠΕ06) και Θανασούλια Γεωργία (ΠΕ03).

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης παρουσιάσαμε τη θεματολογία και τους στόχους του προγράμματός μας. Η παρουσίαση έγινε από τους μαθητές: Αννίτα Παπανδρέου, Ραφαέλα Λέκκα, Θοδωρή Κυριαζή, Χριστίνα Διαμαντοπούλου, Μαριαλένα Λάβδα, Μαρία Τσιμπούκη, Νικηφόρο Ρόδη και Αφροδίτη Νικολοπούλου. Η επιμέλεια της παρουσίασης έγινε από την κ. Χριστοπούλου Μαρία και η φωτογράφιση της εκδήλωσης από τον κ. Παυλάκη Γιάννη (ΠΕ11).

Μετά την παρουσίαση, οι μαθητές συμμετείχαν κατά ομάδες σε βιωματικές δράσεις (φωτογραφία, ζωγραφική, ζωγραφική σε μετάξι, μουσική, αφίσα, εκπαιδευτικό παιχνίδι).Αφήστε μια απάντηση

Top
 
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων