Κλείσιμο του 2ου Πανελλήνιου Μαθητικού Συνεδρίου

Αγαπητοί συνάδελφοι

Με το σημείωμα αυτό επιθυμούμε να σας εκφράσουμε  τις θερμές ευχαριστίες μας για τη συμμετοχή του Σχολείου σας στο Πανελλήνιο Υβριδικό  Μαθητικό Συνέδριο με θέμα   «Έλα να σου μιλήσω για τον τόπο μου».

Θεωρούμε  ότι η σύσταση ενός ευρέος δικτύου 382 συνεργαζόμενων σχολείων με τη συμμετοχή 7562 μαθητών και 1045 εκπαιδευτικών και η υλοποίηση του τετραήμερου Μαθητικού Συνεδρίου με 486 εισηγήσεις μαθητών, μαρτυρεί τη δύναμη της συλλογικής  αγάπης των σύγχρονων Ελλήνων για τον τόπο τους και τις παραδόσεις του, αλλά παράλληλα αποτελεί την πιο  εύγλωττη επιβεβαίωση της παραδοχής ότι η συνεργασία αυξάνει εκθετικά τα όποια προσδοκώμενα αποτελέσματα.

Θεωρούμε επίσης ότι η πλούσια θεματολογία και το υψηλό επίπεδο των μαθητικών εργασιών συνιστούν ένα αισιόδοξο μήνυμα για την ποιότητα της παρεχόμενης στον τόπο μας εκπαίδευσης – δημόσιας και ιδιωτικής – ειδικά σε μια εποχή συνολικής απαξίωσης θεσμών και αξιών.

Με την ελπίδα ότι η συνεργασία που ήδη εγκαινιάσαμε θα αφήσει τη θύρα της ανοιχτή και για ανάλογες συλλογικές δράσεις στο μέλλον, εκφράζουμε για άλλη μια φορά τις ευχαριστίες μας και την εκτίμησή μας σε όλους εσάς, που αγκαλιάσατε τη συγκεκριμένη δράση.

 

Ο Σύλλογος Διδασκόντων ΠΛΠΠ

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://blogs.sch.gr/lyk-aei/2024/04/23/kleisimo-toy-2oy-panellinioy-mathitikoy-synedrioy/

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση