«

»

Μαΐ 08

Η συμμετοχή του 1ου Πειραματικού Δημοτικού Σχολείου Θεσσαλονίκης στον 2ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Δημιουργίας Παιχνιδιών στο Scratch!

scratch-1Για άλλη μία χρονιά δημιουργήσαμε με τους μαθητές του 1ου Πειραματικού Δημοτικού Σχολείου Θεσσαλονίκης, έργα στο Scratch για τον πολύ όμορφο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Δημιουργίας Παιχνιδιών στο Scratch! Το σχολείο μας συμμετέχει με 4 παιχνίδια στον 2ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Δημιουργίας Παιχνιδιών στο Scratch, τα οποία δημιουργήθηκαν από ομάδες μαθητών των Δ’, Ε’ και ΣΤ’ Τάξεων, τόσο στο πλαίσιο του Ομίλου κώδικα, όσο και στο πλαίσιο του μαθήματος ΤΠΕ. 


Ο φετινός διαγωνισμός έχει τίτλο: «Παιχνίδια του κόσμου: από το χθες… στο αύριο», είναι υπό την αιγίδα του ΥΠΠΕΘ (206460/Δ2 /16-12-2015) και προκηρύχθηκε από το γραφείο Σχολικού Συμβούλου Πληροφορικής Δυτικής Κρήτης σε συνεργασία με το ΚΕΠΛΗΝΕΤ Χανίων, Σχολικούς Συμβούλους και Εκπαιδευτικούς Πληροφορικής Πανελλαδικά.

Σας δίνουμε παρακάτω τα παιχνίδια μας, να τα δείτε, να τα παίξετε και να δείξετε στους μαθητές-δημιουργούς πόσο σαν άρεσαν δίνοντας καρδούλες ή και αστεράκια 🙂
Μπορείτε να δείτε επίσης όλα τα παιχνίδια που συμμετέχουν στο διαγωνισμό στη Συλλογή 2ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Δημιουργίας Παιχνιδιών στο Scratch.

Καλή Διασκέδαση!
Συγχαρητήρια και Καλή Επιτυχία σε όλα τα παιδιά!

1o GAMECrazy Cat
Το παιχνίδι δημιουργήθηκε από τις μαθήτριες της Δ’ Τάξης, Αναστασία Γ. και  Άρτεμις Δ., στο πλαίσιο του Ομίλου Κώδικα του Σχολείου μας.
CrazyCat_sm

2o GAME – Πόσο καλός παρκαδόρος είσαι;
Το παιχνίδι δημιουργήθηκε από το μαθητή της Ε’ Τάξης, Δημήτρη Π., στο πλαίσιο του μαθήματος ΤΠΕ.
 parkadoros_sm

3o GAMEThe «Pink Panther» Game

Το παιχνίδι δημιουργήθηκε από τους μαθητές: Πασχάλη Π., Κωνσταντίνο Α. και   Δημήτρη Κ. (Ε’ και ΣΤ’ Τάξεων), στο πλαίσιο του Ομίλου Κώδικα του Σχολείου μας.

 PinkPantherGame_sm

4o GAME – Save the Eggs

Το παιχνίδι δημιουργήθηκε από τους μαθητές: Δημήτρης Κ., Αντώνης Μπ., Μάνο Τρ. και Χρήστο Βλ. (Δ, Ε’ και ΣΤ’ Τάξεων), στο πλαίσιο του Ομίλου Κώδικα του Σχολείου μας.

 SaveTheEggs_sm

Αφήστε μια απάντηση

Top
 
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων