«

»

Νοέ 17

Δημιουργία animated video δωρεάν και online

To Wideo είναι μια υπηρεσία που επιτρέπει την online δημιουργία animated video.  Μπορείτε πολύ απλά να δημιουργήσετε ένα βίντεο κινουμένων σχεδίων στο Wideo με μεταφορά και απόθεση στοιχείων (drag and drop) και στη συνέχεια να ορίσετε τη σειρά εμφάνισης των animations.

wideoBetaΚάθε στοιχείο μπορεί να επαναχρησιμοποιηθεί  ενώ η χρονική στιγμή της κίνησης κάθε εικόνας μπορεί επίσης να ρυθμιστεί ανεξάρτητα. Πέρα από τα στοιχεία που προσφέρονται στο stock Wideo (κείμενο, κινούμενα σχέδια, ζωγραφιές-εικόνες),  μπορείτε να ανεβάσετε και δικές σας εικόνες έτσι ώστε να τις χρησιμοποιήσετε στα βίντεο σας.

Πιστεύω ότι το wideo είναι από εκείνα τα εργαλεία, τα οποία μπορούν να δώσουν «ζωή» στη δημιουργικότητα των μαθητών μας και να τους βοηθήσουν να εκφραστούν με ευχάριστο τρόπο μέσα από τα πολυμεσικά στοιχεία που του προσφέρονται (κείμενο, εικόνα, ήχος, κίνηση).

Τέλος, η απλότητα και η ευχρηστία του Wideo το κάνει κατάλληλο για χρήση και στις μικρές ηλικίες των μαθητών του δημοτικού! Η χρήση του στην παρούσα φάση είναι δωρεάν (το wideo είναι σε Beta version) και για την εγγραφή απαιτείται email.

Δοκιμάστε το εδώ Wideo website! …και Καλή διασκέδαση!

Αφήστε μια απάντηση

Top
 
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων