Ιστολόγιο Σ. Ζήνδρου

Σχετικό με επιμόρφωση. Φιλοξενία στο Blogs.sch.gr

Τα νέα βιβλιοτετράδιά μας

Ιαν 201128

Με την ευκαιρία της επίσημης κυκλοφορίας iPad και στην Ελλάδα με οχτώ μήνες καθυστέρηση σε σχέση με την υπόλοιπη Ευρώπη, κι ενώ ήδη στις Η.Π.Α. χρησιμοποιείται σε σχολεία – όπως θα θέλαμε να χρησιμοποιούνται και τα δικά μας netbook που μοιράστηκαν στους μαθητές της Α΄ Γυμνασίου- ας δούμε σε δυο βιντεάκια πόσο θα αλλάξει η καθημερινότητά μας τόσο στο σχολείο όσο και στο σπίτι.
Δε μιλάμε βέβαια για τη λειτουργία ενός e-book reader, αλλά για χρήσεις γεμάτες φαντασία και δημιουργικότητα, που θα έκαναν τον προφήτη της ηλεκτρονικής εποχής, τον Μάρσαλ Μακ Λιούαν να χαμογελάει, αφού ο μοναχικός αναγνώστης γίνεται πια ένα μέλος της γεμάτης φαντασία και δημιουργικότητα φυλής που κατοικεί το πλανητικό μας χωριουδάκι.

The Future of the Book. from IDEO on Vimeo.

Kno Tablet

Changing Education Forever from Kno Tablet on Vimeo.

Αφήστε μια απάντηση

leaf graphic

Το ιστολόγιο αυτό δημιουργήθηκε για τις ανάγκες της επιμόρφωσης φιλολόγων. Οποιοσδήποτε εκπαιδευτικός ή μαθητής θέλει μπορεί να χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες δημοσίευσης ιστολογίων του blogs.sch.gr.

Ακρόπολη και Αρχαία Αγορά


Δείτε την Αρχαία Αγορά στους Χάρτες Google
<!--

Either scripts and active content are not permitted to run or Adobe Flash Player version 10.0.0 or greater is not installed.

<!-- Get Adobe Flash Player
<!--


Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων