Συνεκπαίδευση σχολείων του Κιλκίς 2018-19 : Ε.Ε.Ε.Ε.Κ., 1ο ΓΕ.Λ., 2ο ΕΠΑ.Λ.

Μαθητές και μαθήτριες του Κιλκίς κατασκεύασαν μοναστηριακό τραπέζι και το παρέδωσαν στο γηροκομείο Κιλκίς, την Παρασκευή 1 Μαρτίου 2019 στο πλάισιο του προγράμματος: ”Όλοι μαζί μπορούμε” σε συνεργασία των σχολείων Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Κιλκίς, 2ο ΕΠΑ.Λ Κιλκίς, 1ο ΓΕ.Λ Κιλκίς.

Οι μαθητές-τριες των τριών αυτών σχολείων με άψογη συνεργασία μεταξύ τους κατασκέυασαν με πολύ όρεξη και μεράκι το μοναστηριακό τραπέζι που επρόκειτο να δωρίσουν στο γηροκομείο του Κλκίς.

Παρακάτω δείτε το βίντεο Παράδοσης – Παραλαβής του μοναστηριακού τραπεζιού από τους μαθητές στο Γηροκομείο του Κιλκις.

https://www.youtube.com/watch?v=R-OuIkm8FPE&feature=youtu.be&list=PLLPBt_4wE3nTiOMYY-ujoFppIF6TRqz8n&fbclid=IwAR2Js_OKb2WwfCdj-9l2QmEa4UHOqVnEr6KN1xKj7mGq-Zj9RJe38ch1dB8

Σχετικά με ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ-ΛΙΝΑ

Είμαι εκπαιδευτικός βιοαιτρικών επιστημών. Εργάζομαι σε ΕΠΑ.Λ και διδάσκω ιατρικά μαθήματα στον τομέα Υγείας-Πρόνοιας & Ευεξίας. Αγαπώ πολύ τη δουλειά μου, τους μαθητές-τριες μου. Είμαι σύμβουλος μιας ομάδας μαθητών σύμφωνα με το νέο πρόγραμμα που εφαρμόσθηκε φέτος στα ΕΠΑ.Λ “ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΡΧΗ ΣΤΑ ΕΠΑ.Λ”.
Τέλος, ανήκω στη συγγραφική ομάδα που συνέγραψε δύο καινούργια βιβλία για την ειδικότητα της “ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ” στα ΕΠΑ.Λ. Τα βιβλία αυτά είναι: 1) ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ και 2) ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΙΙ.
Προσπαθώ να επιμορφώνομαι πάνω σε διάφορους τομείς που αφορούν την εκπαίδευση την οποία υπηρετω από το 2000. Στόχος μου τέλος είναι να κάνω ένα μεταπτυχιακό που αφορά την εκπαίδευση.


Περισσότερες πληροφορίες
Κατηγορίες: Χωρίς κατηγορία. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.