Αρχεία για Νοέμβριος, 2022

Μέλη και Μελέκ

Νοέ 202217

Συγχαρητήρια στην Ρένια Μεταλληνού, εικονογράφο του υπέροχου βιβλίου «Μέλη και Μελέκ» για τη διάκριση στα διεθνή βραβεία Hiii illustration Awards! Ένα βιβλίο για τη Μικρασιατική Καταστροφή που αξίζει να διαβάσουν τα παιδιά μας.

από κάτω από: Βάνα Μαυρίδου, Βιβλία | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Μέλη και Μελέκ

I Love to Write Day

Νοέ 202215

Αγαπητοί Βιβλιοφάγοι, Γνωρίζατε οτι η 15η Νοεμβρίου έχει αφιερωθεί στην αγάπη για το γράψιμο; Πότε έγινε αυτό; Το 2002  δημιουργήθηκε αυτή η ημέρα από τον συγγραφέα John Riddle και καθιερώθηκε ως η “Ημέρα Αγάπης για το Γράψιμο” (“I Love to Write Day”) Πώς μπορείτε να τη “γιορτάσετε”; Πάρτε μολύβι ή στιλό και ξεκινήστε να γράφετε! […]

από κάτω από: Ενημέρωση | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο I Love to Write Day

Οι Βιβλιοφάγοι του Δ2′

Νοέ 202215

Να, λοιπόν, που τα κορίτσια του Δ2′ αποζητούν την ηρεμία της βιβλιοθήκης για να περάσουν το διάλειμμά τους! Η χαρά μας είναι απερίγραπτη! Καλή ανάγνωση!

Πόσα κιλά βιβλία;

Νοέ 202212

Να έχετε ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο!

από κάτω από: Αστείο | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Πόσα κιλά βιβλία;

Τι μέρα είναι σήμερα;

Νοέ 202210

Αγαπητοί Βιβλιοφάγοι, Το γνωρίζατε ότι σήμερα σε κάποια χώρα είναι η Εθνική Μέρα Κάπκεικ Βανίλιας; (National Vanilla Cupcake Day);;; Μεταξύ μας… ούτε εγώ! Να λοιπόν όμως που υπάρχει μια σελίδα για να ενημερώνεστε! Πατήστε εδώ! Καλή αναζήτηση!

από κάτω από: Ενημέρωση | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Τι μέρα είναι σήμερα;

100 χρόνια Ζωρζ Σαρή

Νοέ 20229

Αγαπητοί Βιβλιοφάγοι, Το 2023 κλείνουν 100 χρόνια από τη γέννηση της Ζωρζ Σαρή, της μεγάλης συγγραφέως της ελληνικής παιδικής λογοτεχνίας. Ευκαιρία, λοιπόν να θυμηθούμε τα έργα της, τα περισσότερα από τα οποία είναι αυτοβιογραφικά. Πόσα καλοκαίρια κι αν έχουμε περάσει διαβάζοντας το “Θησαυρό της Βάγιας”, “Το Ψέμα” ή “Τα Στενά Παπούτσια”;   “Κλείνω τα μάτια. […]

από κάτω από: Ζωρζ Σαρή, Συγγραφείς | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο 100 χρόνια Ζωρζ Σαρή

Νέες προσθήκες

Νοέ 20229

Αγαπητοί Βιβλιοφάγοι, Αφιερώστε λίγο χρόνο για να περιηγηθείτε στις καινούριες μας σελίδες και συνδέσμους! Θα βρείτε τον κανονισμό λειτουργίας μας, χρήσιμες ιστοσελίδες αλλά ακόμα και τον κατάλογο των καταγεγραμμένων βιβλίων μας για να κάνετε την αναζήτησή σας πριν μας επισκεφθείτε! Καλή ανάγνωση!

από κάτω από: Ενημέρωση | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Νέες προσθήκες

Καλημέρα Βιβλιοφάγοι!

Νοέ 20228

Καλημέρα Βιβλιοφάγοι!   Η Δανειστική Βιβλιοθήκη του σχολείου μας επιτέλους άνοιξε! Σε αυτό το blog θα διαβάζετε τα νέα μας!

από κάτω από: Καλωσόρισμα | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Καλημέρα Βιβλιοφάγοι!


Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων