ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ

11 Δεκεμβρίου 2018

Καινούργια αυτοκίνητα 2019-2020

Κάτω από: Κατηγορίες —— ΛΕΟΝΤΙΔΟΥ ΖΩΗ @ 17:41

Nissan GT-R50

Η τελική ερμηνεία του Nissan GT-R50, της Nissan και της Italdesign έχει επιβεβαιωθεί για την παραγωγή. Ο ιαπωνικός κατασκευαστής αυτοκινήτων επιβεβαίωσε την έκδοση παραγωγής και άνοιξε τα βιβλία παραγγελιών για την περιορισμένη εκτέλεση 50 αυτοκινήτων. Οι παραδόσεις αναμένεται να πραγματοποιηθούν το 2019 και το 2020, ενώ η τιμή επιβεβαιώνεται σε € 990.000 (περίπου £ 885.000 στις σημερινές συναλλαγματικές ισοτιμίες – αν και αυτό αναμφίβολα πρόκειται να αλλάξει, μετά την Brexit).

Έκδοση παραγωγής Nissan GT-R50: θέλετε ένα;

Ο Bob Laishley, διευθυντής του παγκόσμιου προγράμματος σπορ αυτοκινήτων στη Nissan, επιβεβαίωσε ότι οι δυνητικοί αγοραστές φωνάζουν για το GT-R50. «Η αντίδραση των οπαδών της Nissan σε όλο τον κόσμο έχει ξεπεράσει τις προσδοκίες μας».

Εάν θέλετε να αγοράσετε ένα, μπορείτε να ξεκινήσετε τη διαδικασία με την επίσκεψη www.GT-R50.nissan και έπειτα να έρθετε σε επαφή με την Italdesign για να δημιουργήσετε τη δική σας παραγγελία έκδοση. Οι παραδόσεις θα ξεκινήσουν το 2019 και θα συνεχιστούν μέχρι το 2020.

Τι είναι τόσο διαφορετικό;

Ξεπεράστε τη διακριτική, δίχρωμη βαφή και το GT-R50 μοιάζει με ένα beefier, τελική μορφή του τρέχοντος αυτοκινήτου MY18. Υπάρχει πιο έντονη διόγκωση ισχύος στο καπό, ενώ οι προβολείς έχουν λεπτότερη και πιο έντονη από το μοντέλο παραγωγής. Η πλευρά του αυτοκινήτου αποκαλύπτει μια γραμμή οροφής που μειώνεται κατά 54 χιλιοστά για να προωθήσει μια λεπτή, χαμηλότατη εμφάνιση – και οι είσοδοι γύρω από την πλευρά του αυτοκινήτου επωφελούνται επίσης από το χρυσό και ασημένιο μείγμα.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο link: https://www.carmagazine.co.uk/car-news/first-official-pictures/nissan/italdesign-gtr50/

Jaguar XE

Σύμφωνα με δηλώσεις στελεχών της Jaguar, η ανανεωμένη XE θα παρουσιαστεί μέσα στην επόμενη χρονιά. Η ανανέωση έρχεται τέσσερα χρόνια μετά το αρχικό λανσάρισμα, με το 2019 να κρίνεται ως μια ιδιαίτερα σημαντική χρόνια, λόγω ελεύσεων, για την κατηγορία.

Αισθητικά, η ανανεωμένη XE θα έχει μικρές αλλαγές στο αμάξωμα και θα προέρχονται από το κορυφαίο SV Project 8. Αυτές θα εντοπίζονται στους προφυλακτήρες, τη μάσκα και τα φώτα εμπρός και πίσω. Στο εσωτερικό θα δούμε το νέο layout που έχουμε δει και στα νεότερα μοντέλα της Jaguar, με το σύστημα πολυμέσων Touch Pro Duo να δεσπόζει στην κεντρική κονσόλα. Ακόμα, θα υπάρξουν νέες δερμάτινες ταπετσαρίες και αναβαθμισμένα υλικά σε ταμπλό και πάνελ των θυρών.

Μηχανικά, η ανανεωμένη Jaguar XE θα έχει αλλαγές στην ανάρτηση για ακόμα καλύτερη λειτουργία, ενώ θα υπάρξουν και εκδόσεις με 48βολτο mild hybrid σύστημα κίνησης που θα σιγοντάρει βενζινοκίνητες και πετρελαιοκίνητες εκδόσεις.

ΔΥΝΑΜΙΚΕΣ ΑΝΑΛΟΓΙΕΣ

Η XE αιχμαλωτίζει αμέσως το βλέμμα – ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό χάρη στις υπέροχες αναλογίες και τις καθαρές επιφάνειες που αποτελούν τον πυρήνα του σχεδιασμού Jaguar.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ INCONTROL

Το InControl είναι η σουίτα μας από προηγμένες τεχνολογίες που συνδέει τόσο εσείς όσο και την XE σας με τον έξω κόσμο. Το InControl διαθέτει διαισθητικές και προηγμένες ενσωματωμένες τεχνολογίες ώστε να μπορούν όλοι να αξιοποιήσουν στο έπακρο τη διαδρομή τους. Η οθόνη Touch Pro 10″ στην καρδιά της κεντρικής κονσόλας υποστηρίζει χειρονομίες μεγέθυνσης ή σμίκρυνσης και προσφέρει πλούσια οπτικοακουστική ψυχαγωγία και πλοήγηση.

     https://www.jaguar.gr/xe-overview

Mazda

Η Mazda επιβεβαίωσε ότι το πρώτο της ηλεκτρικό μοντέλο θα παρουσιαστεί το 2020 και δεν θα αποτελεί έκδοση κάποιου υπάρχοντος μοντέλου, αλλά θα είναι ένα αυθύπαρκτο ξεχωριστό όχημα.

Σύμφωνα μάλιστα με αναφορές στον Βρετανικό και τον Αυστραλιανό Τύπο, το νέο ηλεκτρικό Mazda θα ανήκει στην κατηγορία των μεσαίων SUV και θα ενστερνιστεί όλα τα σύγχρονα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά των αδελφών μοντέλων, μαζί με κάποιους νεοτερισμούς λόγω χαρακτήρα.

Οι χώροι του νέου μεσαίου SUV θα είναι πολύ καλοί, χαρακτηριστικό που συμβάλει το ηλεκτρικό σύστημα κίνησης. Ακόμα, το πρώτο ηλεκτρικό μοντέλο της Mazda θα είναι ένα γνήσιο παιδί της, μιας και θα εξελιχθεί και θα κατασκευάζεται από την ίδια την ιαπωνική εταιρεία στη Χιροσίμα.

Για περισσότερες πληροφορίες: https://www.drive.gr/news/nea-montela/etoimazetai-ilektriko-mazda

One Response προς “Καινούργια αυτοκίνητα 2019-2020”

  1.   ΛΑΜΠΡΙΑΝΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ-ΜΑΡΙΟΣ  είπε:
        

    Μπράβο καλή δουλειά!!

©2024 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ Φιλοξενείται από Blogs.sch.gr

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση