Ο Θοδωρής και η Θεοδώρα διάβασαν και σας προτείνουν το βιβλίο της Ελένης Ανδρεάδη ‘Ο Τζάστιν Γκρέι και οι Φύλακες της Γης’

Αγαπημένοι μας αναγνώστες, με μεγάλη μας χαρά σας παρουσιάζουμε το  συναρπαστικό βιβλίο της Ελένης Ανδρεάδη ‘ Ο Τζάστιν Γκρέι και οι Φύλακες της Γης’.

Ο δωδεκάχρονος Τζάστιν έχει βαρεθεί τους ηπερήρωες τους οποίους λάτρευε μικρότερος με τον κολλητό του διότι πιστεύει πως στην πραγματικότητα τελικά μόνο οι κακοί κερδίζουν. Την ίδια μέρα που ο νταής του σχολείου τον κλειδώνει στην ντουλάπα του γυμναστηρίου λαμβάνει ένα φάκελο που του ζητάει να σώσει τον κόσμο. Μπορεί ένας άνθρωπος και πόσο μάλλον ένα απλό παιδί να σώσει τον κόσμο απο ένα τόσο μεγάλο πρόβλημα όπως η Κλιματική Αλλαγή?

Η συγγραφέας θέλησε να γράψει μία συναρπαστική ιστορία με αληθοφανή στοιχεία για ένα απλό παιδί, έναν μικρό ήρωα που αποφασίζει να επιλύσει ένα τεράστιο πραγματικό πρόβλημα, την Κλιματική Αλλαγή. Η πλοκή ξεκινάει με το γράμμα που λαμβάνει ο Τζάστιν και τον καλεί να συγκεντρώσει κάποια μυστηριώδη στοιχεία απο όλο τον κόσμο και να πάει στον Πρόεδρο της Αμερικής. Ο Τζάστιν και μία απρόσμενη ομάδα φίλων αποφασίζουν λοιπόν να πάρουν το μέλλον του πλανήτη στα χέρια τους.

Ο Τζάστιν Γκρέϊ και οι Φύλακες της Γης φαντάζονται πώς ένα τυχαίο παιδί με καλούς φίλους και αρκετή τύχη, ταξιδεύουν στις άκρες του κόσμου αποφασισμένοι να πετύχουν το ακατόρθωτο.

Σας προτείνουμε να διαβάσετε αυτό το βιβλίο για να μάθετε για την Επιστήμη της Κλιματικής Αλλαγής. Οι πληροφορίες όμως θα σας δοθούν ως μέρος του μυστηρίου, χρήσιμες για την επιλυσή του μυστηρίου και ως εμπειρίες ενός ταξιδιού προς τον ακατόρθωτο στόχο των παιδιών.

Ένα βιβλίο λοιπόν που ξεδιπλώνει μία συναρπαστική περιπέτεια όπου ένα παιδί βρίσκεται αντιμέτωπο μ’ ένα γιγαντιαίο παγκόσμιο πρόβλημα που απειλεί την ζωή εκατομμυρίων ανθρώπων είναι η προτασή μας και σας καλούμε να το διαβάσετε και να συζητήσουμε γι’ αυτό!!!