ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ

Καλημέρα σας!

 

Καλωσήρθατε στο Blogs.sch.gr.

Εύχομαι και πάλι σε σας, τους μαθητές στο 1ο Γυμνάσιο Καλαμαριάς «Φροντιστήριον Τραπεζούντος» και στους γονείς σας καλή σχολική χρονιά, πάνω από όλα με υγεία, καλή διάθεση και όρεξη για δουλειά και μάθηση!

Δυστυχώς απο την τρέχουσα σχολική χρονιά, το μάθημα της Φυσικής Αγωγής απο 3ωρο που ήταν τα προηγούμενα χρόνια για τις Α΄ και Β΄ τάξεις  Γυμνασίου έγινε 2ωρο. Αποτέλεσμα αυτής της μείωσης δεν είναι μόνον η μείωση του χρόνου άθλησης μέσα στο σχολείο, αλλά και η επακόλουθη ελλιπής ενασχόληση και με το θεωρητικό μέρος του μαθήματός μας, ειδικότερα η μελέτη του βιβλίου μας. Για τον λόγο αυτό έγινε προσπάθεια δημιουργώντας αυτό το blog, το θεωρητικό μέρος (βιβλίο) να μελετάται απο εσάς στο σπίτι, σε ελεύθερο χρόνο που τυχόν θα διαθέτετε, ώστε να κερδίσουμε συνολικά περισσότερο χρόνο στο γυμναστήριό μας.

Στις ξεχωριστές σελίδες των τάξεων, βρίσκεται αναρτημένος ο αντίστοιχος ετήσιος προγραμματισμός, χωρισμένος ανά μήνα και περιλαμβάνει αφενός  τα μαθήματα στο γυμναστήριό μας, αφετέρου  τα κεφάλαια του βιβλίου μας  με τα οποία κατά περιόδους  θα ασχολούμαστε, ενώ στα υπομενού των τριμήνων περιλαμβάνεται αναλυτικότερα η ύλη και τα αντικείμενα του μαθήματός μας.

Παρακαλώ να ενημερώνεστε σχετικά, ώστε να υπάρχει συντονισμός μεταξύ της  θεωρίας (βιβλίο) και πράξης (γυμναστήριο).

Προσέχοντας την διατροφή μας – ξέρετε πώς – πιστεύω θα περάσουμε μια δυναμική και δημιουργική χρονιά!

Υ.Γ.

Παρακαλώ ενημερώστε με για τυχόν τεχνικές βελτιώσεις που μπορούν να γίνουν, λάθη που μπορούν να διορθωθούν, τώρα  μαθαίνω και εγώ, συμμετέχω στη δια βίου μάθηση, και ……γηράσκω αεί διδασκόμενος !

Καλή συνέχεια!

 

Copyright © Λαντζούρης Θεόδωρος ΠΕ11           Φιλοξενείται από Blogs.sch.gr
Top