Σχολεία

Σήμερα είναι ημέρα χαράς για τους περισσότερους μαθητές της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, καθώς και των βρεφονηπιακών σταθμών, επείδη ανοίγουν 2 μήνες έπειτα από την εμφάνιση του νέου κορονοιού covid 19.
Συγκεκριμένα, ο πρωθυπουργός της Ελλάδας, Κυριάκος Μητσοτάκης, συμβουλευόμενος τους ειδικούς, αποφάσισε το άνοιγμα και της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης.
Όπως ανέφερε και ο καθηγητής, λοιμοξιολόγου και εκπροσώπου του Υπουργείου Υγείας, κύριο Σωτήρη Τσιόδρα, ήταν αναγκαίο να ανοίξουν για τουλάχιστον 10 ημέρες.
Και αυτό επειδή δεν είναι λίγα τα παιδιά τα οποία έχουν εμφανίσει σημάδια κατάθληψης και άλλων ψυχολογικών νοσημάτων, καθώς και άλλα έχουν αρχίσει να δείχνουν σημάδια εθισμού, λόγω της υπερβολικής δαπάνης του απεριόριστου ελεύθερου τους χρόνου στο διαδίκτυο.

Yπενθυμίζουμε ότι η μηδενική χρέωση μέσω κινητής τηλεφωνίας ισχύει μόνο για τον παρόντα ιστότοπο και για τους ιστότοπους που αναφέρονται στο δελτίο τύπου του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων.
Η προβολή περιεχομένου από άλλο ιστότοπο που έχει ενσωματωθεί στον παρόντα ιστότοπο (π.χ. video youtube) ή το άνοιγμα συνδέσμων που οδηγούν σε εξωτερικό περιεχόμενο δεν υπάγονται στη μηδενική χρέωση.

Σχετικά με Βγενόπουλος Κωνσταντίνος

Ονομάζομαι Κωνσταντίνος και είμαι 11 χρονών!


Περισσότερες πληροφορίες

Δείτε όλα τα άρθρα του/της Βγενόπουλος Κωνσταντίνος →

Αφήστε μια απάντηση