IPduh: Δικτυακή έρευνα και ανάλυση τώρα και στα Ελληνικά!

Πηγή και πλήρες άρθρο εδώ.

Το IPduh είναι μια συλλογή από εργαλεία που διευκολύνουν την Διαδικτυακή έρευνα αλλά και την επίλυση τεχνικών προβλημάτων στο Διαδίκτυο. Τα επιμέρους εργαλεία του IPduh απευθύνονται σε έμπειρους χρήστες αλλά o Apropos, το πιο διάσημο εργαλείο στο IPduh, κάνει την έρευνα στο Διαδίκτυο εύκολη, ακόμα και για τους πιο απλούς χρήστες, αυτούς που δεν έχουν ιδιαίτερες γνώσεις για τη δομή και τις τεχνολογίες που χρησιμοποιούνται στο Διαδίκτυο.

Με τον apropos κάποιος μπορεί να αναζητήσει στο IPduh οτιδήποτε σχετικό με την δομή του Διαδικτύου χωρίς να χρειάζεται να διαλέξει ή να ξέρει το κατάλληλο IPduh εργαλείο. Με τον apropos μπορείς να αναζητήσεις οτιδήποτε, ακόμα και torrents βάζοντας !t μπροστά απ’ αυτό που ψάχνεις πχ http://ipduh.com/el/apropos/?!t bsd. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις τον apropos στην πρώτη σελίδα του IPduh ή να τον προσθέσεις στις μηχανές αναζήτησης του περιηγητή σου.

Επίσης, με το IPduh μπορείς να τεκμηριώσεις εύκολα τεχνικά θέματα ή προβλήματα πχ κάποιος που θα ήθελε να δείξει ποιοι είναι οι εξυπηρετητές ηλεκρονικού ταχυδρομείου, εξυπηρετητές ονοματοδοσίας , και εξυπηρετητές HTTP του whitehouse.gov θα μπορούσε να το διαπιστώσει κοιτώντας τις εγγραφές στο DNS του whitehouse.gov και παραθέτοντας το http://ipduh.com/el/dns/?whitehouse.gov.

Αφήστε μια απάντηση

Άνοιγμα μενού
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση