Αποτελεσματα Διαγωνισμού για την Α΄ Γυμνασίου »ΘΑΛΗΣ 2018» στην Μαγνησία

Αποτελέσματα Διαγωνισμού για την Α΄Γυμνασίου ΄΄ΘΑΛΗΣ 2018΄΄

Από την Επιτροπή Διαγωνισμών του Παραρτήματος Ν. Μαγνησίας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας (Ε.Μ.Ε.), ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα του 8ου Τοπικού Μαθητικού Διαγωνισμού στα Μαθηματικά «Ο Θαλής για την Α΄», που πραγματοποιήθηκε στις 10 Νοεμβρίου 2018 και διοργανώθηκε από το Τοπικό Παράρτημα της Ε.Μ.Ε.

Στον 8ο Τοπικό Διαγωνισμό συμμετείχαν 240 μαθητές και μαθήτριες της Α΄ Γυμνασίου από όλα τα σχολεία του Ν. Μαγνησίας και από αυτούς διακρίθηκαν 94 συμμετέχοντες οι οποίοι θα λάβουν μέρος στην επόμενη και τελευταία φάση του διαγωνισμού «Ο Ευκλείδης για την Α΄» που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2019 στις 9.00 π.μ. στα ίδια εξεταστικά κέντρα που εξετάστηκαν στην Α΄ Φάση του «ΘΑΛΗΣ».

Η Διοικούσα Επιτροπή του Παραρτήματος Ν. Μαγνησίας της Ε.Μ.Ε. συγχαίρει τους διακριθέντες μαθητές και τις μαθήτριες, τις οικογένειές τους και τους καθηγητές τους που τους στηρίζουν στην προσπάθειά τους αυτή και τους εύχεται καλή επιτυχία στη Β΄ φάση.

Με σκοπό την ενίσχυση των μαθητών το Παράρτημα της ΕΜΕ διοργανώνει δωρεάν μαθήματα προετοιμασίας τα οποία θα πραγματοποιηθούν στο 1ο Γυμνάσιο Βόλου (Κύπρου 48) τις ακόλουθες ημερομηνίες:

  • Σάββατο 15/12/2018 & Κυριακή 16/12/2018
  • Σάββατο 12/01/2019 & Κυριακή 13/01/2019

το πρωί από τις 10.00 έως τις 13.00.

Παρακαλούνται επίσης οι Διευθυντές & Καθηγητές των διακριθέντων μαθητών να ενημερώσουν τους επιτυχόντες μαθητές και μαθήτριες και σε περίπτωση μη ορθής αναγραφής του ονόματός τους να αποστείλουν σχετικό μήνυμα με το σωστό ονοματεπώνυμο στο mail του Παραρτήματος.

Διευκρινίζεται ότι τα αποτελέσματα του 79ου Πανελληνίου Μαθηματικού Διαγωνισμού «Ο Θαλής» για τους μαθητές Β΄ και Γ΄ Γυμνασίου και Α΄, Β΄, Γ΄ Λυκείου θα ανακοινωθούν από τα κεντρικά της Ε.Μ.Ε. προσεχώς.

Οι μαθητές και μαθήτριες της Α΄ Γυμνασίου που διακρίνονται και προκρίνονται ΕΔΩ

Αφήστε μια απάντηση