Θρησκευτικά …εν δράσει!!!

Kασσιανή Πουλιάνου – 2ο Γυμνάσιο Καλλιθέας

Καλώς ορίσατε!!!

Σας καλοσωρίζω στο προσωπικό μου ιστολόγιο που κατάφερα επιτέλους να φτιάξω.Είναι ένα ιστολόγιο που απευθύνεται κατά πρώτο και κύριο λόγο στους μαθητές μου και κατ’επέκτασιν σε κάθε έναν που θα ήθελε να μας ακολουθήσει σ’αυτό το ταξίδι.Θέλω αυτός να είναι ο δικός μας χώρος για ανταλλαγή απόψεων και γόνιμο διάλογο για όσα μας απασχολούν εντός και εκτός σχολείου.Φυσικά πάντα μέσα στα όρια της ευπρέπειας και του αλληλοσεβασμού.Εδώ μπορείτε να παρακολουθείτε ανάλογα με την τάξη σας τα επιπλέον στοιχεία με τα οποία θα φροντίζουμε να εμπλουτίζεται η κάθε διδακτική ενότητα, να κάνετε τις δικές σας προτάσεις για να κάνουμε το μάθημά μας όσο πιο ενδιαφέρον γίνεται.Παράλληλα θα ενημερώνεστε για ζητήματα που έχουν να κάνουν με εκδηλώσεις του σχολείου μας, εκπαιδευτικές δραστηριότητες και ότι αφορά τη σχολική καθημερινότητα.Ελπίζω πως θα είναι αυτή μια ευκαιρία για μια πιο ουσιαστική επικοινωνία που σκοπό έχει να κάνει το σχολείο ένα ζωντανό χώρο, όπου διδάσκοντες και διδασκόμενοι θα αλληλεπιδρούν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Ζητώ προκαταβολικά την επιείκιά σας για τα τυχόν λάθη μου αλλά …κάθε αρχή και δύσκολη.
Πουλιάνου Κασσιανή
ΠΕ1 Θεολόγος
6 Σχόλια στο άρθρο

“Καλώς ορίσατε!!!”

 1. Νοέμβριος 5, 2015 στις 13:42       ΜΠΟΪΔΑΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ Έγραψε:

  ΚΑ ΠΟΥΛΙΑΝΟΥ ΤΟ ΒΡΗΚΑ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΣΑΙΤ


 2. Νοέμβριος 5, 2015 στις 15:16       ΜΠΟΪΔΑΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ Έγραψε:

  Και εγώ χαίρομαι για την συνεργασία μας,και ελπίζω να με βοηθήσει πολυ αυτο το σαϊτ.


 3. Οκτώβριος 12, 2018 στις 21:18       angelinakerpek Έγραψε:

  Είναι ΌΛΑ τέλεια εξαιρετικά!!!


 4. Οκτώβριος 20, 2018 στις 12:55       angelinakerpek Έγραψε:

  Βεβαίως και μας βοηθάει. Τουλάχιστον σε’μένα για τους άλλους δεν ξέρω εάν έχουν μπει????????… Δεν ξέρω πώς να σας κάνω φίλη στο στο site μήπως μπορείτε να μου πείτε με λίγα λόγια;


Αφήστε μια απάντηση

ΑρχείοTop
 
Yπενθυμίζουμε ότι η μηδενική χρέωση μέσω κινητής τηλεφωνίας ισχύει μόνο για τον παρόντα ιστότοπο και για τους ιστότοπους που αναφέρονται στο δελτίο τύπου του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων.
Η προβολή περιεχομένου από άλλο ιστότοπο που έχει ενσωματωθεί στον παρόντα ιστότοπο (π.χ. video youtube) ή το άνοιγμα συνδέσμων που οδηγούν σε εξωτερικό περιεχόμενο δεν υπάγονται στη μηδενική χρέωση.
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων