Θρησκευτικά …εν δράσει!!!

Kασσιανή Πουλιάνου – 2ο Γυμνάσιο Καλλιθέας

Επικαιρότητα

Ευχόμαστε στα παιδιά της Γ΄γυμνασίου και στους καθηγητές που θα τα συνοδεύσουν στην τριήμερη εκδρομή τους, καλό ταξίδι και καλά να περάσουν.Παιδιά, κοιτάξτε να μαζέψετε όμορφες αναμνήσεις που θα θυμάστε κάποτε με νοσταλγία…και φρόνιμα έτσι;;;

13 Σχόλια στο άρθρο

“Επικαιρότητα”

 1. Φεβρουάριος 7, 2014 στις 19:22       Πουλιάνου Κασσιανή Έγραψε:

  Σήμερα είχαμε την ευκαιρία να χαρούμε όλοι μας μια εξαιρετική παράσταση!!Μιλάω για τον Πλούτο φυσικά.Τι σπουδαία νοήματα, τι ταλαντούχοι ηθοποιοί και βέβαια το εξαιρετικό κείμενο του Αριστοφάνη!Αλλά αξίζουν και σε σας συγχαρητήρια γιατί είσασταν εξαιρετικό κοινό και οι ερωτήσεις σας στο τέλος πολύ καλές!Μπράβο σε όλους!Περιμένω και τα δικά σας σχόλια…


 2. Φεβρουάριος 8, 2014 στις 15:11       ΚΑΛΙΤΣΟΥΝΑΚΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ Έγραψε:

  Κα Πουλιάνου καλημέρα. Η παράσταση ήταν ωραία και εμείς ήμασταν πραγματικά ένα υπέροχο κοινό. Όσο για τις ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ στο τέλος να είστε σίγουρη ότι τις κάναμε επειδή διψάμε για μάθηση και γνώση. Μην σας περάσει ποτέ από το μυαλό ότι θέλαμε να χάσουμε μάθημα!!!


 3. Φεβρουάριος 9, 2014 στις 10:53       Πουλιάνου Κασσιανή Έγραψε:

  Σήμερα ανοίγει το Τριώδιο.Πρόκειται για μια πνευματική πορεία (10 εβδομάδων)κατά την οποία η Εκκλησία μας προετοιμάζει για τη συμμετοχή μας στα πάθη και την Ανάσταση του Χριστού.Καιρός για μετάνοια και αλλαγή εσωτερική…


 4. Φεβρουάριος 10, 2014 στις 16:03       Πουλιάνου Κασσιανή Έγραψε:

  Χρόνια πολλά στην υποδιευθύντριά μας κα Μπαλοδήμου και στους μαθητές μας Χαράλαμπο, Χάρη και Χαρά που γιορτάζουν σήμερα !Να έχουν υγεία, φώτιση και δύναμη!!!


 5. Φεβρουάριος 12, 2014 στις 16:02       Πουλιάνου Κασσιανή Έγραψε:

  Στον απόηχο μιας πολύ όμορφης δράσης:Χθες επισκέφθηκε το σχολείο μας κλιμάκιο της ΜΚΟ ΠΡΟ.Τ.Ε.Κ.Τ.Α και ενημέρωσε τους μαθητές της Γ τάξης σχετικά με την παροχή πρώτων βοηθειών.Ηταν μια πολύ ενδιαφέρουσα ενημέρωση για όλους μας που έγινε στα πλαίσια του προγράμματος :μαθητές σε εθελοντική δράση.Μπράβο σε όλους!!!


 6. Φεβρουάριος 14, 2014 στις 16:05       Πουλιάνου Κασσιανή Έγραψε:

  ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ! Θα είδατε όλοι κάτι διαφορετικό σήμερα στο σχολείο μας!Τοποθετήθηκαν κάδοι ανακύκλωσης που φιλοτέχνησαν οι μικροί μας εθελοντές από τη Γ τάξη,έξω από το θυρωρείο και το γραφείο του Διευθυντή.(Χωριστά για γυαλί, χαρτί, μέταλλο).Σειρά σας τώρα παιδιά, να γεμίσουν όσο γίνεται πιο γρήγορα!!!Μη ξεχνάμε, ο σκοπός είναι ιερός καθώς τα έσοδα από την ανακύκλωση θα τα διαθέτει η ΜΚΟ ΚΛΙΜΑΚΑ για τους άστεγους συνανθρώπους μας.Η ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ μας, θέλουμε να δυναμώσει και να φωτίσει τις ζωές πολλών ανθρώπων!!!


 7. Φεβρουάριος 14, 2014 στις 21:15       ΜΑΡΙΑ ΣΤΑΜΑΤΟΓΛΟΥ Έγραψε:

  Ντίνος Χριστιανόπουλος

  «Εσείς που βρήκατε τον άνθρωπό σας

  κι έχετε ένα χέρι να σας σφίγγει τρυφερά,

  έναν ώμο ν“ ακουμπάτε την πίκρα σας,

  ένα κορμί να υπερασπίζει την έξαψή σας,

  κοκκινίσατε άραγε για την τόση ευτυχία σας,

  έστω και μια φορά;

  Είπατε να κρατήσετε ενός λεπτού σιγή

  για τους απεγνωσμένους;»

  Κα Πουλιάνου, επειδή σήμερα «εορτάζεται» ο Αγ. Βαλεντίνος, μπορείτε να μας θυμίσετε τους άγιους της ορθοδοξίας μας; Εγώ ήξερα τον Αγ. Υάκινθο. Υπάρχει όμως και κάποιο ζευγάρι αγίων;

  Κα


 8. Φεβρουάριος 15, 2014 στις 11:27       Πουλιάνου Κασσιανή Έγραψε:

  Ο Χριστιανόπουλος απ τους αγαπημένους μου σύγχρονους ποιητές…Οσο για την γιορτή των …ερωτευμένων θα σας παραπέμψω στο παρακάτω site:http://www.agioritikovima.gr/perizois/38697-i-orthodoksi-ek


 9. Φεβρουάριος 15, 2014 στις 15:55       ΜΑΡΙΑ ΣΤΑΜΑΤΟΓΛΟΥ Έγραψε:

  Εχω πάει στο εκκλησάκι του Αγ. Υάκινθου. Είναι πραγματική μαγεία!


 10. Μάρτιος 24, 2014 στις 15:50       Πουλιάνου Κασσιανή Έγραψε:

  Μπράβο σας παιδιά για τη σημερινή γιορτή της 25ης Μαρτίου.Ήταν σύντομη και περιεκτική. Μας έδωσε το νόημα της σημερινής ημέρας με ένα τρόπο μοναδικό.Τα χορευτικά κομμάτια ήταν χάρμα οφθαλμών και το φινάλε με την χαρισματική Άννα Μαρία συγκινητικό.Συγχαρητήρια για άλλη μια φορά στην κα Μπενέτου που το οργάνωσε όλο αυτό!!Και του χρόνου. Χρόνια πολλά σε όλους!


 11. Μάρτιος 25, 2014 στις 15:01       Πουλιάνου Κασσιανή Έγραψε:

  Χρόνια πολλά στο Βαγγέλη και την Ευαγγελία που γιορτάζουν σήμερα.Σας εύχομαι καλή φώτιση και καλή πρόοδο!!!


 12. Απρίλιος 3, 2014 στις 19:26       Πουλιάνου Κασσιανή Έγραψε:

  Συγχαρητήρια και πολλά μπράβο για τη χθεσινή μουσική εκδήλωση στο Δημ.θέατρο,σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν και στους καθηγητές τους!!!Μας συγκινήσατε για άλλη μια φορά!!!


 13. Απρίλιος 23, 2014 στις 10:00       Πουλιάνου Κασσιανή Έγραψε:

  Χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα στο Γιώργο και τη Γεωργία που γιορτάζουν σήμερα! Τους ευχόμαστε να έχουν υγεία και προκοπή ,η ζωή τους να είναι γεμάτη φως και λάμψη!!!!


Αφήστε μια απάντηση

ΑρχείοTop
 
Yπενθυμίζουμε ότι η μηδενική χρέωση μέσω κινητής τηλεφωνίας ισχύει μόνο για τον παρόντα ιστότοπο και για τους ιστότοπους που αναφέρονται στο δελτίο τύπου του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων.
Η προβολή περιεχομένου από άλλο ιστότοπο που έχει ενσωματωθεί στον παρόντα ιστότοπο (π.χ. video youtube) ή το άνοιγμα συνδέσμων που οδηγούν σε εξωτερικό περιεχόμενο δεν υπάγονται στη μηδενική χρέωση.
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων