Οκτ 03 2018

Άρθρα του/της ΚΕΝΤΡΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΠΕΤΑΛΟΥΔΩΝ

Έρευνα Αγοράς για τη «Σίτιση Εισηγητών, Επιμορφούμενων και Εκπαιδευτικών»

https://blogs.sch.gr/kpepetal/files/2018/10/35-2018.pdf

Το Κ.Π.Ε.  ΠΕΤΑΛΟΥΔΩΝ, στο πλαίσιο της Πράξης «ΚΕΝΤΡΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ (ΚΠΕ)-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ», που υλοποιείται μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος  «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ»  με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης,

 

Διενεργεί

 

Έρευνα Αγοράς για την εξασφάλιση γραπτών προσφορών για τη «Σίτιση Εισηγητών, Επιμορφούμενων και Εκπαιδευτικών» για τις ανάγκες των Ημερίδων, σεμιναρίων και Δράσεων του Κ.Π.Ε Ομηρούπολης για το  Χρονικό διάστημα:  Οκτωβρίου 2018 – Δεκεμβρίου 2018

Η σίτιση θα περιλαμβάνει γεύμα ή και δείπνο και θα αποτελείται από:

Σαλάτα εποχής ανά τέσσερα άτομα, 2 είδη ορεκτικών, κουβέρ και το κυρίως πιάτο, που θα αποτελείται από κρέας με συνοδευτικό. Μετά το τέλος του γεύματος ή και του δείπνου θα προσφέρεται γλυκό ή φρούτο εποχής.

Ο χώρος εστίασης θα πρέπει να είναι ευπρεπής, καλαίσθητος και να πληροί τις απαραίτητες συνθήκες θερμοκρασίας, αερισμού και υγιεινής. Θα πρέπει ακόμα να είναι επαρκής για την άνετη φιλοξενία τουλάχιστον 30 ατόμων σε εσωτερικό ή εξωτερικό χώρο, ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες.

 Η παραλαβή των τιμολογίων θα γίνεται από την Τριμελή  Επιτροπή Παραλαβής ΙΝΕΔΙΒΙΜ του ΚΠΕ Πεταλούδων κάθε μήνα εφόσον προσκομιστούν:

 Αναλυτικά Τιμολόγια επί Πιστώσει.

Ο έλεγχος και η εξόφληση των τιμολογίων, θα γίνονται από το κεντρικό λογιστήριο του Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. εντός χρονικού διαστήματος δύο μηνών (το μέγιστο, εφόσον έχει γίνει ορθή συμπλήρωσή τους) και θα παρακρατούνται  οι προβλεπόμενοι φόροι και κρατήσεις. Παρακαλούμε να συμπληρωθεί η επισυναπτόμενη φόρμα υποβαλλόμενης προσφοράς.

Η Επιτροπή Ε.Α. Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ .

1) Συργιάννης Χαράλαμπος, Υπεύθυνος ΚΠΕ

2) Γιοβανούδη Λαμπρινή, Μέλος Π.Ο. ΚΠΕ

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια
Trackback URI | Σχόλια (RSS)

Αφήστε μια απάντηση