Τελική διακρατική συνάντηση για το ευρωπαϊκό πρόγραμμα Erasmus+ «Our Solartown».

0

Συγγραφέας: Κ.Ε.ΠΕ.Α. Περτουλίου-Τρικκαίων | Κατηγορία our solartown, Νέα - Ανακοινώσεις | , στις 06-10-2021

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η τελική διακρατική συνάντηση για το ευρωπαϊκό πρόγραμμα Erasmus+ τριετούς διάρκειας «Our Solartown – Οι μαθητές μαθαίνουν γιατί και πώς να χρησιμοποιούν την ηλιακή θερμική ενέργεια», στο οποίο το ΚΕΠΕΑ Περτουλίου – Τρικκαίων συμμετέχει ως εταίρος.

Οι εταίροι του προγράμματος εκτός από το ΚΠΕ Περτουλίου – Τρικκαίων  είναι: akaryon GmbH (Αυστρία), Climate Alliance (Αυστρία), European Solar Thermal Industry Federation (Βέλγιο), VseUK Institute (Σλοβενία).

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε δια ζώσης στο Weiz της Αυστρίας στις 27 Σεπτεμβρίου 2021. Κατά τη διάρκειά της, πραγματοποιήθηκε αποτίμηση του προγράμματος, εκπονήθηκε σχέδιο για την ολοκλήρωση κάποιων εργασιών που παραμένουν ανοικτές, συζητήθηκε ο αντίκτυπος του προγράμματος στις ομάδες στόχου, η περαιτέρω διάδοσή του, καθώς και οι μελλοντικές προοπτικές του.

Να σημειωθεί ότι το πρόγραμμα έχει πάρει παράταση λόγω Covid 19 και θα λήξει στις 31 Οκτωβρίου 2021. Έως τότε θα έχει ολοκληρωθεί και το εκπαιδευτικό υλικό που δημιουργήθηκε στο πλαίσιό του, θεωρητικό και πρακτικό, και θα είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα του www.solartown.eu, διαθέσιμο δωρεάν για χρήση του από εκπαιδευτικούς και μαθητές Α/θμιας και Βθμιας εκπαίδευσης.

Αφήστε μια απάντηση

Άνοιγμα μενού
Top
 
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων