Δοκιμαστικό

Πλήθος μελών του Facebook συνέστησαν τον συνασπισμό Nameless Coalition και απαιτούν από το Facebook να αλλάξει την πολιτική που προβλέπει την χρήση του αληθινού ονόματος στο κοινωνικό δίκτυο. Την επιστολή διαμαρτυρίας προς την αμερικανική εταιρεία συμπληρώνει έκθεση περιστατικών που, μεταξύ άλλων, έθεσαν σε κίνδυνο την σωματική ακεραιότητα και την ελευθερία της έκφρασης για πολλούς ανθρώπους ανά τον κόσμο όταν το πραγματικό τους όνομα αποκαλύφθηκε στο Facebook.

Supervisor-icon

 

πατήστε εδώ για πληροφορίες

Σχόλια

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΦΗΒΩΝ», K´ ΣΥΝΟΔΟΣ (2014-2015)

Την Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2015 ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της Κ´ Συνόδου (2014-2015) του εκπαιδευτικού προγράμματος «Βουλή των Εφήβων» με τη συνεδρίαση των «εφήβων βουλευτών» σε Ολομέλεια, υπό την προεδρία της προέδρου της Βουλής των Ελλήνων, κυρίας Ζωής Κωνσταντοπούλου.

Φέτος οι «έφηβοι βουλευτές» διαβουλεύτηκαν (σε ομάδες διαβούλευσης, σε επιτροπή και σε Ολομέλεια) για το θέμα των διακρίσεων στον χώρο του σχολείου. Επίσης, απηύθυναν επίκαιρες ερωτήσεις για θέματα παιδείας στην υπηρεσιακή υπουργό Παιδείας, Πολιτισμού και Θρησκευμάτων, κυρία Ευφροσύνη-Αγγελική Κιάου.

 

Τέλος, κατά τη συνεδρίαση σε Ολομέλεια οι «έφηβοι βουλευτές» είχαν την ευκαιρία να θέσουν ποικίλα ερωτήματα σχετικά με θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Το τετραήμερο των εργασιών της Συνόδου πλαισιώθηκε από ποικίλες πολιτιστικές εκδηλώσεις: οι «έφηβοι βουλευτές» επισκέφθηκαν την Ακρόπολη, παρακολούθησαν παράσταση του Φεστιβάλ Εφηβικού Θεάτρου της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών, καθώς και μουσική εκδήλωση από σύνολα των μουσικών σχολείων Παλλήνης και Αλίμου στο Αττικό Θέατρο.

Σχόλια

Shake the disease (cover)

Σχόλια

Aνακοίνωση – Πρόσκληση

[Το παρακάτω κείμενο είναι δοκιμαστικό]

prosklisi

Αγαπητοί γονείς & Κηδεμόνες
Το Διοικητικό Συμβούλιο του μας συγκαλεί ετήσια Γενική Συνέλευση των μελών του συλλόγου την Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012 και ώρα  19.00 στο αμφιθέατρο του Σχολείου με θέματα ημερήσιας διάταξης :

  • Εκλογή προεδρείου Γ. Συνέλευσης
  • Απολογισμός των δράσεων του απερχόμενου Δ.Σ
  • Οικονομικός απολογισμός και έγκρισή του
  • Κατάθεση υποψηφιοτήτων για το νέο Δ.Σ.
  • Εκλογή εφορευτικής επιτροπής
  • Προκήρυξη εκλογών
  • Ερωτήσεις, τοποθετήσεις, από τους συμμετέχοντες

Σε περίπτωση που κατά την παραπάνω ημερομηνία δεν επιτευχθεί απαρτία η Γ . Συνέλευση θα συνέλθει οριστικά την επόμενη Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012 στον ίδιο τόπο και ώρα με τα ίδια θέματα ημερήσιας Διάταξης.

Με φιλικούς  χαιρετισμούς

Για το Δ.Σ  του  Σχολείου μας.

Σχόλια

Γειά σου Κόσμε!

Καλωσήρθατε στο Blogs.sch.gr. Αυτή είναι η πρώτη μου δημοσίευση.

Σχόλιο (1)



Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων