Εικονική περιήγηση στα Μνημεία του Παρισιού

FRENCH PARIS TOUR

  LOUVRE

 Mont_Saint_Michel

NOTRE-DAME EN DETAILS

  TOUR EIFFEL infos

 VERSAILLES

PHOTOS DE FRANCE

FRANCE HISTORY

Για όσους θα θέλατε μια «εικονική» επίσκεψη στην πόλη του φωτός…voilà!!!!

Yπενθυμίζουμε ότι η μηδενική χρέωση μέσω κινητής τηλεφωνίας ισχύει μόνο για τον παρόντα ιστότοπο και για τους ιστότοπους που αναφέρονται στο δελτίο τύπου του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων.
Η προβολή περιεχομένου από άλλο ιστότοπο που έχει ενσωματωθεί στον παρόντα ιστότοπο (π.χ. video youtube) ή το άνοιγμα συνδέσμων που οδηγούν σε εξωτερικό περιεχόμενο δεν υπάγονται στη μηδενική χρέωση.

Σχετικά με ΚΩΝΣΤΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

Βιογραφικό σημείωμα

ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Ευαγγελια Κωνστα

ΘΗΒΑ (Ελλάδα)

6937439681

konstaev@sch.gr

AOL Instant Messenger (AIM) Konsta eva

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Είμαι μόνιμη καθηγήτρια Γαλλικής και υπηρετώ εδώ και δέκα χρόνια στο Γυμνάσιο με Λυκειακές τάξεις Ασωπίας. Έχω σπουδάσει Γαλλική γλώσσα και φιλολογία στο ΕΚΠΑ και Μετάφραση στις γλώσσες αγγλικά-γαλλικά-ελληνικά στο Ιόνιο πανεπιστήμιο. Έχω επίσης πιστοποίηση C1 στα Ιταλικά. Έχω παρακολουθήσει πολλά σεμινάρια ξένων γλωσσών, ειδίκευση στην μετάφραση στο πανεπιστήμιο του Surrey στην Αγγλία καθώς και μαθήματα γλώσσας στο πανεπιστήμιο Uni-bastions στην Γενεύη, Ελβετία. Έχω συμμετάσχει σε ένα πρόγραμμα Comenius KA1 ενδοϋπηρεσιακής κατάρτισης εκπαιδευτικών στην Μάλτα για τη διδακτική των ξένων γλωσσών καθώς και σε πρόγραμμα Erasmus+ KA1 ενδοϋπηρεσιακής κατάρτισης εκπαιδευτικών στην Φινλανδία-Εσθονία για τις Καλές Πρακτικές στην συγκριτική αξιολόγηση σχολικών μονάδων. Επίσης, έχω συμμετάσχει σε προγράμματα Comenius KA2 και Erasmus+ KA2 ανταλλαγών μεταξύ σχολείων, στο ένα εκ των οποίων ήμουν συντονιστής. Μ’ αρέσουν τα ταξίδια, οι ξένες γλώσσες και οι κατασκευές. Είμαι παντρεμένη κι έχω ένα παιδί.

 


Περισσότερες πληροφορίες
Δημοσιεύθηκε στην Φωτό για το Παρίσι. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση