Eκπαιδευτική Επίσκεψη στο Γ.Π.Ν. Αλεξ/πολης : 2014-07-02

Εικόνα5
ΔΕΥΤΕΡΑ 5/12/2011 
(10:00- 13:45)
Συνάντηση – Ενημέρωση με τους:
κ. Ραπτόπουλο  Νικόλαο ,
 Διοικητή Γ.Π.Ν. Αλεξ/πολης
κ.  Κωσταντινίδη Σταύρο,
Καθηγητή Καρδιολογίας
κ. Σιγάλα Ιωάννη
Δ/ντή Νεογνολογικού τμήματος
          Μια εξαιρετική εμπειρία έζησαν οι μαθητές  του  1ου ΕΠΑΛ Αλεξ/πολης, που  συμμετέχουν σε εκπαιδευτικό πρόγραμμα με τίτλο  «ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΩΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΥΓΕΙΑΣ», κατά  την επίσκεψή τους στο Γ.Π.Ν. Αλεξ/πολης,  τη Δευτέρα 5-12-2011
Για  τρείς (3) ώρες περίπου οι μαθητές και οι καθηγητές  τους  είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από τη Διοίκηση του Νοσοκομείου για τον ιδιαίτερο ρόλο του  φορέα αυτού στην προάσπιση και προαγωγή της υγείας των κατοίκων της περιοχής και όχι μόνο.
          Στην συνάντηση που ακολούθησε  με δύο εξαιρετικούς ιατρούς (κ.κ. Κωσταντινίδη  Θ. και Σιγάλα  Ι.) έγινε  αναλυτική ενημέρωση και συζήτηση για θέματα πρόληψης και προαγωγής της υγείας των μαθητών στο σχολείο.
Οι μαθητές έθεσαν πλήθος ερωτήσεων και προβληματισμών, παίρνοντας απαντήσεις για όλα τα θέματα.
Με ιδιαίτερη χαρά  μαθητές και  καθηγητές άκουσαν  τη δέσμευση της Διοίκησης του Νοσοκομείου για την  έναρξη εφαρμογής  πιλοτικού προγράμματος πρόληψης  και έλεγχου της υγείας των  μαθητών  του σχολείου,  με την έναρξη του   νέου  έτους.
         Οι μαθητές, οι υπεύθυνοι καθηγητές και η Δ/νση του Σχολείου  ευχαριστούν ιδιαίτερα  τη Διοίκηση  του  Νοσοκομείου και τους ιατρούς για το εξαιρετικό επίπεδο  κοινωνικής  ευθύνης και ευαισθησίας  που  επέδειξαν καθ’ όλη τη διάρκεια της ιδιαίτερης αυτής  επικοινωνίας .
 Εικόνα5 Εικόνα6 Εικόνα7 Εικόνα4

Τα σχόλια δεν επιτρέπονται.


Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση