Τι είναι τα Instagram stories και πώς λειτουργούν, βήμα βήμα

Τα Instagram Stories είναι μια δωρεάν εφαρμογή μέσα στο Instagram, που επιτρέπει στους χρήστες της εφαρμογής αυτής, να μοιράζονται φωτογραφίες και βίντεο στο “Story” τους. Το Story αυτό είναι ορατό στους followers του λογαριασμού τους. Όπως και στο Snapchat, κάθε ιστορία (story) διαρκεί 24 ώρες από την στιγμή της δημοσίευσης της. Αν και η λειτουργία των Stories είναι απλή στη χρήση της, πολλοί διστάζουν να την αξιοποιήσουν.  

Παραδείγματος χάρη, ακούσαμε πολλούς Mentees μας να λένε πως φοβούνται να μην κάνουν κάποιο λάθος κατά τη διάρκεια της δημοσίευσης ενός Storie και εκτεθούν δημόσια. Άλλοι πάλι μας ανέφεραν πως  υπάρχουν πολλά κρυφά εργαλεία μέσα στην εφαρμογή, που δεν ξέρουν να χρησιμοποιούν και δεν θέλουν να ανεβάσουν κάτι μέτριο στα Stories.

Ο παρακάτω οδηγός έχει σαν στόχο να σε σπρώξει να ξεπεράσεις τέτοιου είδους αναστολές και να σε βοηθήσει να μετατρέψεις τα Stories σου, σε ένα από τα σημαντικότερα εργαλεία επικοινωνίας της επιχείρησης σου. Το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να πάρεις το κινητό σου στο χέρι και να ακολουθήσεις πιστά τις παρακάτω οδηγίες βήμα βήμα. Μέσα σε λίγα λεπτά, θα είσαι σε θέση να ανεβάσεις το πρώτο σου story. Ίσως όχι τέλειο την πρώτη φορά, αλλά αρκετό για να ξεκινήσεις να πειραματίζεσαι. Το μυστικό εδώ είναι το…”επανάληψη μήτηρ πάσης μαθήσεως”

Instagram Stories. Πλήρης οδηγός 2020.

instagram.pdf