Το διαδικτυακό εργαλείο παρουσιάσεων Prezi

 

Το prezi είναι ένα δωρεάν online εργαλείο που σας επιτρέπει την εντυπωσιακή, μη γραμμική [Powerpoint] προβολή των διαφανειών σας.

Διαφοροποιήστε την προβολή των παρουσιάσεών σας τόσο αισθητικά όσο και λειτουργικά με ομολογουμένως εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Η δημιουργία κειμένων γίνεται με ένα απλό κλικ πάνω σε μία και μοναδική οθόνη, στην οποία μπορείς να κάνεις zoom in/out, έτσι ώστε να εστιάσετε οπουδήποτε, όσο μικρό ή μεγάλο κι αν είναι ένα στοιχείο που έχει εισαχθεί στην παρουσίαση. Εκτός από κείμενο, μπορούν να προστεθούν αρχεία εικόνας, μουσική, links, βίντεο ή pdf, με upload από τον υπολογιστή, ή και με ενσωμάτωση βίντεο από το youtube. Επιπλέον, μπορεί κάποιος να υπογραμμίσει, να σχεδιάσει με μολύβι και να εισάγει τόξα για συνδέσεις.

Διατίθεται και offline player για να αναπαράγετε τις διαφάνειές σας χωρίς να έχετε Internet ((κατεβαίνει ένα zip αρχείο με όλα τα αρχεία που χρειάζονται για την παρουσίαση και τρέχεις ένα flash exe).

Το prezi προσφέρει στο χρήστη τη δυνατότητα να προσκαλέσει άτομα για να παρακολουθήσουν την παρουσίασή του ή για να την τροποποιήσουν. Και οι δύο περιπτώσεις επιτρέπουν το πολύ μέχρι 10 άτομα ταυτόχρονα στην παρουσίαση.

 

PREZI ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

 

Αφήστε μια απάντηση