Σεμινάριο «Ανάπτυξη Δεξιοτήτων Δια Βίου Διαχείρισης Σταδιοδρομίας».

Eνημέρωση Nέα

Ο Εθνικός Οργανισμός Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.) – Κέντρο Euroguidance της Ελλάδας σε συνεργασία με το Κέντρο Έρευνας & Αξιολόγησης στην Επαγγελματική Συμβουλευτική (ΚΕΑΕΣ) του Τομέα Ψυχολογίας του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, στο πλαίσιο «Προγράμματος Ενημέρωσης – Ευαισθητοποίησης στο αντικείμενο «Ανάπτυξη Δεξιοτήτων Δια Βίου Διαχείρισης Σταδιοδρομίας», διοργανώνει δυο σεμινάρια, στη Θεσσαλονίκη (1-2-3/11/2013) και στην Αθήνα (8-9-10-/11/2013). Τα σεμινάρια απευθύνονται σε στελέχη που προσφέρουν υπηρεσίες Συμβουλευτικής, Επαγγελματικού Προσανατολισμού και Σταδιοδρομίας σε δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς στην εκπαίδευση, κατάρτιση και απασχόληση.
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλλουν συμπληρωμένη την αίτηση συμμετοχής, το έντυπο της οποίας ανακοινώνεται στην ιστοσελίδα του ΕΟΠΠΕΠ www.eoppep.gr. Η αίτηση επέχει θέση υπεύθυνης δήλωσης σχετικά  με την ακρίβεια και εγκυρότητα των πληροφοριών αναφορικά με τα ανωτέρω προσόντα που παρατίθενται εκ  μέρους των υποψηφίων. Οι αιτήσεις, θα κατατίθενται στον ΕΟΠΠΕΠ μέχρι και την 20η Οκτωβρίου 2013 ως εξής: ηλεκτρονικά στη διεύθυνση guidance@eoppep.gr ή με fax στο 210 2709178 ή ταχυδρομικά προς τον ΕΟΠΠΕΠ με την ένδειξη : ΕΟΠΠΕΠ – Διεύθυνση Συμβουλευτικής Επαγγελματικού Προσανατολισμού, Λεωφόρος Εθνικής Αντιστάσεως 41, 142 34 Νέα Ιωνία. Αίτηση Συμμετοχής στα σεμινάρια “Ανάπτυξη Δεξιοτήτων Δια Βίου Διαχείρισης Σταδιοδρομίας”.
Διευκρινίσεις και πληροφορίες: Διεύθυνση Συμβουλευτικής Επαγγελματικού Προσανατολισμού του ΕΟΠΠΕΠ  τηλ. 2102709175 και guidance@eoppep.gr

πηγή http://www.diorismos.gr/  02/10/2013

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *