Περιφερειακοί Διαγωνισμοί Εκπαιδευτικής Ρομποτικής για συμμετοχή στην World Robot Olympiad, Τζακάρτα 15-17/11/2013.

Eνημέρωση Nέα

Ο Οργανισμός Εκπαιδευτικής Ρομποτικής & Επιστήμης W.R.O™  Hellas είναι μία αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία με κύριο σκοπό την ανάπτυξη εφαρμογών των φυσικών επιστημών και των ΤΠΕ και ιδιαίτερα μεθόδων και εφαρμογών αυτοματισμών και ρομποτικής στην εκπαίδευση και στην κοινωνία ευρύτερα. Στο πλαίσιο του σκοπού αυτού με δεδομένο ότι επιδιώκουμε την ανοιχτή και απρόσκοπτη ανταλλαγή απόψεων και συνεργασιών με κάθε ενδιαφερόμενο, δίνουμε βάρος στην προώθηση και ενθάρρυνση όλων των μελών της εκπαιδευτικής κοινότητας αλλά και ιδιωτών/φορέων/ οργανισμών στην ενασχόληση τους με τομείς τω ΤΠΕ και της ρομποτικής.

Έχοντας ως φιλοδοξία να καταστήσει καταρχήν ενήμερους αλλά κυρίως ενεργούς όλους τους πολίτες της ελληνικής κοινωνίας  σε θέματα τεχνολογίας και ρομποτικής, ο WRO™ Hellas λειτουργεί με όραμα την  τεχνολογική καινοτομία και γι αυτό ]δίνει έμφαση στην εκπαίδευση των νέων. Αυτό άλλωστε είναι εμφανές και από τη σύνθεση του, περιλαμβάνοντας τους πλέον \αναγνωρισμένους επιστήμονες- ακαδημαϊκούς δασκάλους  σε παιδαγωγικά και τεχνολογικά θέματα, όπως οι κ.κ. Ροβέρτος Κινγκ (ομότιμος καθηγητής Παν. Πατρών), Αντώνιος Τζες (πρόεδρος τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών &.Μηχανικών Η/Υ Παν Πατρών),  Δημήτρης Αλιμήσης (καθηγητής ΑΣΠΑΙΤΕ) κ.ά.

Σημειώστε  ότι o οργανισμός  WRO™  (World Robot Olympiad) είναι ένα παγκόσμιο trademark, με κορυφαία δράση του- εκτός όλων των άλλων-  τη διοργάνωση της παγκόσμιας ολυμπιάδας εκπαιδευτικής ρομποτικής (www.wroboto.org). Το 2013 θα γίνει στην Τζακάρτα (Ινδονησία) στις 15-17 Νοεμβρίου.

Περισσότερα στον διαδικτυακό τόπο του διαγωνισμού http://www.wrohellas.gr/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *