Επιμορφωτικό σεμινάριο των διδασκόντων την ελληνική ως δεύτερη/ξένη γλώσσα, στο Λονδίνο στις 20/9/2013.

Eνημέρωση Nέα

Το Κέντρο Ελληνικής Γλώσσας (ΚΕΓ) ανακοινώνει τη διενέργεια σεμιναρίου ενημέρωσης και κατάρτισης των διδασκόντων την ελληνική ως δεύτερη/ξένη γλώσσα, στο Λονδίνο, την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013, στους χώρους του Εurope House (Aντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στο Ηνωμένο Βασίλειο, 32 Smith Square, London, SW1P 3EU).

To σεμινάριο διοργανώθηκε κατόπιν πρόσκλησης της συντονίστριας εκπαίδευσης, κ. Βαρβάρας Καμπουρίδη, σε συνεργασία με την επιθεωρήτρια της Κυπριακής Εκπαιδευτικής Αποστολής, κ. Μαρία Παπαλουκά, και με την υποστήριξη του Γραφείου Εκπαίδευσης της Ελληνικής Πρεσβείας Λονδίνου και του Γραφείου Κυπριακής Εκπαιδευτικής Αποστολής.

Το ΚΕΓ θα εκπροσωπήσουν ο Πρόεδρος του φορέα, καθηγητής κ. Ιωάννης Ν. Καζάζης, η επιστημονική συνεργάτιδα του ΚΕΓ, κ. Άννα Κοκκινίδου, ενώ στο σεμινάριο θα συμμετέχει με τηλεσυνεδρίαση και η επιστημονική συνεργάτιδα του Τμήματος Στήριξης και Προβολής της Ελληνικής Γλώσσας του ΚΕΓ, δρ. Θωμαή Ρουσουλιώτη.

Το σεμινάριο έχει ως θέμα το ηλεκτρονικό εκπαιδευτικό υλικό του ΚΕΓ καθώς και την πρακτική του αξιοποίηση μέσω ενός βιωματικού εργαστηρίου. Κύριος στόχος του σεμιναρίου είναι και η ενημέρωση για τα από απόσταση επιμορφωτικά προγράμματα του ΚΕΓ στο πλαίσιο της πράξης “Πιστοποίηση Ελληνομάθειας: Υποστήριξη και ποιοτική ανάδειξη της διδασκαλίας/εκμάθησης της ελληνικής ως ξένης/δεύτερης γλώσσας” του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων (2011-2015).

Πηγή: http://ipaideia.gr/ 18 Σεπ. 2013   13:41

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *