Στελέχωση της ΕΥΔ ΕΠ «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση». Ποιά τα απαιτούμενα προσόντα.

Eνημέρωση Nέα

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη στελέχωση της Ειδικής Υπηρεσίας του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» απηύθυνε το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων. Η πρόσκληση απευθύνεται σε όλους τους υπαλλήλους του Δημόσιου τομέα ή των φορέων του ευρύτερου Δημόσιου τομέα.
Οι θέσεις προς πλήρωση είναι οι εξής:
– Δέκα (10) θέσεις χειριστών για την υποστήριξη των Μονάδων παρακολούθησης της υλοποίησης των Πράξεων του Επιχειρησιακού Προγράμματος
– Δύο (2) θέσεις νομικών για την υποστήριξη των νομικών και ελεγκτικών διαδικασιών
– Μία (1) θέση τεχνικού δικτύων για την υποστήριξη του γραφείου Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος
– Δύο (2) θέσεις γραμματειακής υποστήριξης και καθηκόντων εξωτερικών εργασιών.
Τα απαιτούμενα προσόντα για την κάλυψη των θέσεων χειριστών για τις Μονάδες παρακολούθησης της υλοποίησης των Πράξεων του Επιχειρησιακού Προγράμματος είναι τα ακόλουθα:
– Πτυχίο Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης
– Προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση παρακολούθησης και ελέγχου έργων (φυσικό και οικονομικό αντικείμενο) ή στη διαχείριση κοινοτικών προγραμμάτων
– Καλή γνώση στη χρήση Η/Υ
– Καλή γνώση μιας κοινοτικής γλώσσας (εκτός της Ελληνικής)
Τα απαιτούμενα προσόντα για την κάλυψη των θέσεων νομικών είναι τα ακόλουθα:
– Πτυχίο Νομικής Σχολής
– Προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση παρακολούθησης και ελέγχου έργων (φυσικό και οικονομικό αντικείμενο) ή στη διαχείριση κοινοτικών προγραμμάτων
– Καλή γνώση στη χρήση Η/Υ
– Καλή γνώση μιας κοινοτικής γλώσσας (εκτός της Ελληνικής)
Τα απαιτούμενα προσόντα για την κάλυψη της θέσης τεχνικού δικτύων είναι τα ακόλουθα:
– Πτυχίο Πανεπιστημιακής ή Τεχνολογικής Εκπαίδευσης σχετική με το αντικείμενο της θέσης
– Προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση (διαχείριση συστημάτων Windows Server, συντήρηση δικτύων και σχετικών συστημάτων όπως ηλεκτρoνικοί υπολογιστές, εκτυπωτές, servers, routers, firewalls
– Καλή γνώση μιας κοινοτικής γλώσσας (εκτός της Ελληνικής)
Τα απαιτούμενα προσόντα για την κάλυψη των θέσεων γραμματειακής υποστήριξης και καθηκόντων εξωτερικών εργασιών είναι τα ακόλουθα:
– Απολυτήριο δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης
– Καλή γνώση στη χρήση Η/Υ
Για όλες τις κατηγορίες θα συνεκτιμηθούν οι επιμορφώσεις των υποψηφίων καθώς επίσης και η συμμετοχή τους σε ομάδες έργων. Για την πλήρωση των ανωτέρω θέσεων θα εφαρμοσθεί η διαδικασία που προσδιορίζεται  στο υπ’ αριιθμ. 15154/ΕΥΘΥ271/08-04-2013 (ΑΔΑ:ΒΕΑΦΦ-24Ψ) Έγγραφο της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Επενδύσεων – ΕΣΠΑ.
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν και να υποβάλουν το Τυποποιημένο Βιογραφικό και την Υπεύθυνη Δήλωση που επισυνάπτονται, στα γραφεία της Υπηρεσίας (υπόψη κου Λαζαρίδη) ή σε ηλεκτρονική μορφή στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις nlazarid@epeaek.gr ή/και hajifanis@epeaek.gr.
Επίσης, για τυχόν πληροφορίες μπορούν να απευθυνθούν στην Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, Κωνσταντινουπόλεως 45-49, Κεραμεικός 11855, Αθήνα (τηλ.210-3278020 Υπεύθυνος: κ. Λαζαρίδης Νικόλαος).

πηγή: http://www.diorismos.gr/  14/09/2013

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *