Περιβαλλοντικές διαδρομές – Ζώνες Natura: Πολιτισμικό, Πολιτιστικό Απόθεμα στη μεθόρια περιοχή. Ημερίδα του ΚΠΕ Φιλιατών στις 5/10/2013.

Eνημέρωση Nέα

Το Κ.Π.Ε. Φιλιατών διοργανώνει διεξαγωγή ημερίδας προς εκπαιδευτικούς Α/βαθμιας και Β/βαθμιας Νομού Θεσπρωτίας το Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013 με θέμα: «Περιβαλλοντικές διαδρομές – Ζώνες Natura: Πολιτισμικό, Πολιτιστικό Απόθεμα στη μεθόρια περιοχή». Κατά την διάρκεια των πεζοποριών θα γίνεται βιωματική προσέγγιση και παράλληλα ενημέρωση για θέματα περιβαλλοντικά, στην ευρύτερη έννοια της λέξεως, από την Π.Ο. του Κ.Π.Ε Φιλιατών καθώς και Περιήγηση – Ξενάγηση στον Αρχαιολογικό χώρο που ανήκει στη ζώνη Natura.
Θα πραγματοποιηθεί η περιβαλλοντική διαδρομή Κότσικα – Παλιά Σαγιάδα και στη συνέχεια μετάβαση στο Βουθρωτό, πολιτιστικό μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς χαρακτηρισμένο από την UNESCO (εισιτήριο εισόδου στον αρχαιολογικό χώρο περίπου: 3€ έκαστος). Ο αριθμός των συμμετεχόντων εκπαιδευτικών, θα είναι: 20 άτομα από την Α/θμια και 20 άτομα
από τη Β/θμια. Προσοχή! Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να έχουν μαζί τους Δελτίο αστυνομικής ταυτότητας νέου τύπου ή διαβατήριο.
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή στους υπεύθυνους σχολικών δραστηριοτήτων.
Περισσότερα στο έγγραφο:  zwnes_natura

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *