Καλό φθινόπωρο με “Back2School” εκπαιδευτικές εκπλήξεις από το Πανευρωπαϊκό Δίκτυο INSAFE! (Saferinternet.gr 05/09/2013)

Eνημέρωση Nέα

Καθώς η καινούρια σχολική χρονιά ξεκινά σύντομα, το Πανευρωπαϊκό Δίκτυο Εθνικών Κέντρων Ενημέρωσης και Επαγρύπνησης  INSAFE, όπως κάθε χρόνο το Σεπτέμβρη, ξεκινά την καμπάνια Back2School («Επιστροφή στο σχολείο»), χαρίζοντας εκπαιδευτικά δώρα στους μαθητές και δασκάλους που επιθυμούν να ξεκινήσουν το νέο σχολικό έτος θετικά και πάνω απ’ όλα με ασφάλεια!
Η καμπάνια Back2School περιλαμβάνει παραδοσιακά ένα πακέτο εκπαιδευτικών εργαλείων που χρησιμοποιούν οι δάσκαλοι κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς και το οποίο παραλαμβάνουν κάθε χρόνο στις 8 Σεπτέμβρη (Διεθνή Ημέρα για την Εξάλειψη του Αναλφαβητισμού), γι’αυτό και φέτος το δίκτυο INSAFE ετοίμασε κάτι ξεχωριστό. Όρισε τη 2η  Σεπτέμβρη ως ημερομηνία έναρξης της αντίστροφης μέτρησης για τη φετινή καμπάνια 2013, δίνοντας ένα καινούριο δώρο κάθε ημέρα της εβδομάδας μέχρι τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου, όπου θα ολοκληρωθεί το «πλήρες πακέτο δώρων». Τα δώρα περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων κουίζ, πόστερς, σχεδιαγράμματα μαθημάτων και πολλά ακόμη εργαλεία δημιουργικής μάθησης. Επιπλέον, θα υπάρχουν κάποιες πληροφορίες για την Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου 2014 που θα εορταστεί στις 11 Φεβρουαρίου 2014, με θέμα «Ας δημιουργήσουμε ένα καλύτερο Διαδίκτυο μαζί».
Για να παραλάβετε τα «δώρα», μπορείτε να εγγραφείτε στην ειδική φόρμα του ιστοχώρου του Δικτύου, στη διαδικτυακή θέση https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dFVteHhWZXV1cnBUUGo5QmJkVFpNelE6MA#gid=0.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *