Ένας πρωταθλητής των μαθηματικών! O χάλκινος μεσογειονίκης από τη Ρόδο

Eνημέρωση Nέα

Στο βάθρο του διαγωνισμού «Μεσογειάδα Μαθηματικός Διαγωνισμός 2013», στον οποίο συμμετέχουν χώρες της Μεσογείου βρέθηκε ο Ροδίτης μαθητής, Αθηναγόρας – Στυλιανός Σκιαδόπουλος, ο οποίος κατέκτησε χάλκινο μετάλλιο, κλείνοντας με τον καλύτερο τρόπο τη φετινή χρονιά.
Υπενθυμίζουμε ότι φέτος σε Διεθνές επίπεδο ο Αθηναγόρας κατέκτησε επίσης Χάλκινο μετάλλιο στην 30ή Βαλκανική Ολυμπιάδα και εύφημο μνεία στην 54η Διεθνή Ολυμπιάδα Μαθηματικών αναρριχόμενος στην 27η θέση Hall of Fame όλων των εποχών της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας.
Στο χώρο όμως των Θετικών Επιστημών η Ρόδος φέτος είχε κι άλλες σημαντικές επιτυχίες. Ο μαθητής Σταύρος Ευθυμίου κατέκτησε χάλκινο μετάλλιο στην «Διεθνή Ολυμπιάδα Φυσικής 2013».
Η Διοικούσα Επιτροπή του Παραρτήματος Δωδεκανήσου της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας, στην προσπάθειά της να αναδείξει τους μαθητές που μας κάνουν περήφανους, θα διοργανώσει εκδήλωση – συνέντευξη Τύπου το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2013.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο χώρο που στεγάζεται το Παράρτημα Δωδεκανήσου και η διεύθυνση είναι Ερυθρού Σταυρού 35, στη Ροδιακή Έπαυλη (από την παιδική χαρά). Στη συνέντευξη Τύπου θα μιλήσουν οι δύο διακριθέντες μαθητές.

Δημοσίευση: http://www.news.gr  11:00 | 05/09/2013Χωρίς τίτλο

Αφήστε μια απάντηση