Τα Μαθηματικά στο Νηπιαγωγείο: Μια διαφορετική προσέγγιση της πρώτης επαφής με τους αριθμούς. Επιμορφωτικό πρόγραμμα για νηπιαγωγούς.

Eνημέρωση Nέα

Με απλό και ελκυστικό τρόπο αλλά μέσα σε επιστημονικά πλαίσια οι εκπαιδευτικοί θα ενημερωθούν για νέες προσεγγίσεις στη διδασκαλία των Μαθηματικών στο Νηπιαγωγείο και θα συνεργαστούν με τους εισηγητές για να τις εφαρμόσουν στη διδακτική πράξη
Φορείς διοργάνωσης: εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ και Επιστημονική Ένωση ΝΕΑ ΠΑΙΔΕΙΑ
Εισηγητές: Δημήτρης Χασάπης, Καθηγητής Διδακτικής των Μαθηματικών στο Τμήμα Εκπαίδευσης και Αγωγής στην Προσχολική Ηλικία του Πανεπιστημίου Αθηνών και Ευθυμία Ανδριώτη, Κωνσταντίνα Αρμενιάκου, Κατερίνα Χριστόγερου, νηπιαγωγοί, συγγραφείς, συνεργάτες της Επιστημονικής Ένωσης ΝΕΑ ΠΑΙΔΕΙΑ
Χρόνος: Σάββατο, 12 Οκτωβρίου 2013: 14:00-19:00 και Κυριακή, 13 Οκτωβρίου 2013: 10:00-15:00
Τόπος: Πολυχώρος Μεταίχμιο, στο κέντρο της Αθήνας, Ιπποκράτους 118.
Οι συμμετέχοντες θα λάβουν δωρεάν με την εγγραφή τους το βιβλίο του Κώστα Ζαχάρου «Οι μαθηματικές έννοιες στην προσχολική εκπαίδευση και η διδασκαλία τους». Στο τέλος του προγράμματος χορηγείται βεβαίωση παρακολούθησης εφόσον οι συμμετέχοντες έχουν παρακολουθήσει το σύνολο των διδακτικών ωρών.
Διάρκεια και κόστος: Το κάθε πρόγραμμα διαρκεί δέκα διδακτικές ώρες και κοστίζει 100 ευρώ (85 ευρώ για όσους επιθυμούν να παρακολουθήσουν δύο ή περισσότερα προγράμματα).
Δηλώσεις συμμετοχής στο τηλ.: 2113003500 (εσωτ. 524) και στο e-mail: events@metaixmio.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *